Silivri Facebook
banner88

GÜMÜŞYAKALI KADINLAR BELEDİYENİN HİZMETLERİNİ İNCELEDİ...

GÜMÜŞYAKALI KADINLAR BELEDİYENİN HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

Silivrili kadınlar, belediyenin hizmetlerini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Büyükçavuşlu Mahallesi’nde yaşayan kadınların ardından, Gümüşyakalı kadınlar da yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili kadınların belediye hizmetlerini yerinde gözlemlemesine, eksik ve talepleri kendilerine aktarmalarına olanak sağlıyor. Belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen kadınlar, sosyal projelerin işleyişi hakkında bilgi alıyor.

GEZİ PROGRAMI KAHVALTI İLE BAŞLADI

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Şebnem Bozçalı ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar’ın da eşlik ettiği program, Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıyla başladı. Başkan Işıklar, Kale Park’ta Gümüşyakalı kadınlarla bir araya gelerek, gezinin sonunda eksik gördükleri hizmetleri ve talepleri kendilerine iletmelerini istedi.

SOSYAL PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Gıda Bankası, Kariyer İstihdam Ofisi ve Mahalle Evleri’ne giderek yapılan çalışmaları inceleyen Gümüşyakalı kadınlar, merak ettikleri soruları ilgililere yönelterek bilgi aldılar. Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı ve Konuk Evi’ni de ziyaret eden Gümüşyakalı kadınlar, huzur evi sakinleriyle sohbet etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Diğer mahallelerde yapılan çalışmaları da gezmek istediklerini dile getiren Gümüşyakalı kadınlar, gezi programından memnun kaldıklarını dile getirerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ettiler.

 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol