Silivri Facebook
banner88

GURURUMUZ SİLİVRİ LİSESİ...

SİLİVRİ LİSESİ IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Lisesi İdarecileri ve Okul Aile Birliği Yönetimi, okula yaptığı hizmetler için Başkan Işıklar’a plaket takdim ederek teşekkür etti.

 

İlçedeki tüm eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi, eğitim kalitesinin yükselmesi için sosyal ve fiziki yönden birçok proje hayata geçiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın çalışmaları takdir topluyor. Okullardan gelen hiçbir talebi geri çevirmeyen Işıklar, okul ziyaretlerine devam ederek okul yöneticileri ve aile birliği yönetimleri ile eksik ve talepleri masaya yatırıyor.

 

EĞİTİME VERDİĞİ HİZMETLER İÇİN PLAKET TAKDİMİ

Başkan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile birlikte Silivri Lisesi’ne ziyarette bulunarak okul yöneticileri, eğitimciler ve okul aile birliği yönetimi ile bir araya geldi. Okul Müdürü Levent Gürsoy, Okul Aile Birliği Başkanı Gürsu Tuna, Aile Birliği Yönetimi Önder Çolak, Alparslan Çalış ve Ayşe Bilgin tarafından karşılanan Başkan Işıklar’a ziyaretinde Fen İşleri Müdürü Hasan Solak eşlik etti. Eğitime yönelik hizmetler ve okul eksiklerinin konuşulduğu ziyarette Okul Aile Birliği tarafından yaptığı hizmetler için Işıklar’a teşekkür plaketi takdim edildi.

 

IŞIKLAR OKULLAR HAYAT BULUYOR PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kendi mezun olduğu okuldan plaket almanın ayrı bir mutluluk olduğunu dile getiren Başkan Işıklar, Okul İdarecileri ve Aile Birliği Yönetimine teşekkür etti. Silivri Lisesi bahçesinde Okullar Hayat Buluyor projesi kapsamında devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Işıklar, projenin çok yakın bir süre içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

 

KAYAPINAR’DAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar da, Silivri Belediyesi tarafından yapılan betonlaşmış okul bahçelerinin yeşillendirilmesi ve çok amaçlı kullanımının amaçlandığı Okullar Hayat Olsun Projesi ile ilgili Başkan Işıklar’a teşekkürlerini sunarak, desteklerinin devamını beklediklerini dile getirdi. Okul İdarecileri tarafından Kayapınar’a da destekleri için teşekkür plaketi takdim edildi.

 

EKSİKLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Işıklar ziyaretinde okulun çeşitli yerlerindeki eksiklikleri de yerinde inceleyerek, program dahilinde tamamlanacağının sözünü verdi.  

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol