Silivri Facebook
banner88

HACI PERVANE SOKAK 4 METRE OLUYOR...

HACI PERVANE SOKAK’TA TRETUVAR DÜZENLEMELERİ BAŞLIYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde başlattığı tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırılmasına yönelik çalışmalarını Hacı Pervane Sokak’ta da başlatıyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önceki gün Hacı Pervane sokak esnafı ile bir toplantı yaparak yeni başlayacak olan kaldırım düzenleme çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Işıklar, ilk etapta Rota Market önünden Hayat Fotoğrafçılığa kadar gerçekleşecek düzenleme çalışmalarının bir hafta içerisinde başlayacağını belirtti.

 

ESNAF TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve cadde esnafı ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, esnafın görüş ve önerilerini de dinledi. Yıllardır yayaların yürümekte zorlandığı, bazı noktalarda yarım metreye düşen tretuvarlar nedeniyle sıkıntı yaşayan esnaf yeni yapılacak düzenlemeler için Başkan Işıklar’a teşekkür etti.

 

MEVCUT BİR METRE KALDIRIM 4 METRE OLACAK

Kaldırım düzenlemesi ile yol üzeri otopark düzenlemelerinin yapılacağı çalışmalar önümüzdeki hafta başlayıp, bir hafta içerisinde tamamlanacak. Mevcut tretuvar iki katından da fazla genişleyerek, 4 metreye kadar çıkarılacak.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol