Silivri Facebook
banner88

HAYVAN SEVGİSİ BÖYLE OLUR...

BELEDİYEDEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Silivrili minikler, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezini dolaşarak hem yapılan çalışmaları öğrendi hem de can dostlarımızı ziyaret etti.

 

Silivri Belediyesi Veteriner Hekimliği, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde belediye ait olan Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde minik ziyaretçilerini ağırladı. Merkezde yapılan çalışmaları yerinde görerek, Veteriner Hekimliği Birimi yetkililerinden bilgi alan öğrenciler daha sonra barınaklarda tedavi ve aşılama çalışmaları yapılmak üzere misafir tutulan hayvanları ziyaret etti. Çilli Anaokulu ve Fatih Koleji öğrencilerinin yanı sıra Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezinde bulunan engelli öğrenciler de Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyaretlere, HAYTAP Silivri Temsilciliği de katıldı.

 

HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI

Merkezi guruplar halinde dolaşan öğrencilere, hayvan sevgisi ve koruma bilinci aşılanırken; hayvanların doğa ile uyum halinde yaşayabilmesi için Silivri Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar da anlatıldı. Ayrıca Turgut Reis İlköğretim Okulu, Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu, Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu ve Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu öğrencilerine Dünya Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Silivri Belediyesi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda “Hayvan Sevgisi ve Zoonoz Hastalıklar” konulu bilgilendirme semineri yapıldı. 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol