Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR CHP GENEL MERKEZİ'NDE...

IŞIKLAR ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışma Grubu’nun Ankara Yenimahalle’de gerçekleşen 14. Toplantısına katılan Başkan Işıklar, ardından CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışma Grubu toplantısına katıldı. Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde üç oturum halinde gerçekleşen toplantıya, Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışma Grubu Başkanı Heinz Lehmann ve Avrupa Birliği ülkelerinin seçilmiş yerel yöneticilerinin oluşan Bölgeler Komitesi Çalışma Grubu üyelerinin yanısıra; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sinop Belediye Başkanı Baki Aygul, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İzmir Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, İzmir Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karaburun Belediye Başkanı Hamza Serdar Yasa, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur ve Ardahan Damal Belediye Başkanı Gülcemal Fidan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda belediye başkanı katıldı.

 

AB MÜZAKARELERİ VE YEREL YÖNETİME ETKİLERİ TARTIŞILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın Çalışma Grubu toplantısına katılarak Türkiye’nin AB’ye katılım müzakereleri ve yerel idareler üzerindeki etkileri ile Türkiye’deki son gelişmeler hakkında bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantıda AB’nin kurumsal, siyasi, hukuki, ekonomik, sosyal ve kültürel politikaları, AB mevzuatının uygulanmasının yerel boyutu, idari kapasite geliştirilmesi, yerel ve bölgesel idarelerin en iyi uygulamalarının paylaşılması gibi konular tartışıldı.  

 

CHP GENEL MERKEZİNE VE TBMM’YE ZİYARET

SODEM’in Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi toplantısının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde bir dizi temasta bulunan Başkan Işıklar, Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Günaydın, Adnan Keskin, Bülent Tezcan, Faik Öztırak ve Bihlun Tamaylıgil ile görüşmelerde bulunan Başkan Işıklar, ilçede devam ettiği çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden Işıklar, CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile bir araya gelerek Silivri’nin öncelikli ihtiyaçlarının meclise getirilmesi konusunda Aslanoğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol