Silivri Facebook
banner88

Işıklar: Çocuklarımızın Yarınını Düşünüyoruz...

IŞIKLAR; “ÇOCUKLARIMIZIN YARININI DÜŞÜNÜYORUZ”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Dünya Farkındalık Ayı nedeniyle Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı öğrencilerine ve velilerine yemek verdi.

Dünya Farkındalık ayı olan Nisan ayı etkinlikleri kapsamında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı öğrencilerine yemek verdi. Silivri Belediyesi Kalepark Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe; Başkan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Suna Göçengil, Belediye Başkan Yardımcıları Elif Bilici ve Emine Tarin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mecit Bayar ve Erdal Arslan, Okul Müdürü Birol Çetin ile Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı Öğretmeni İsmail Tuna ve öğrenci velileri katıldı. 

OYUNCAK VE BOYAMA SETİ HEDİYE EDİLDİ
Gerçekleşen yemekte konuşan Başkan Işıklar; “İnsana verdiğimiz önemi, göreve geldiğimiz günden bu yana hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimizle ortaya koyduk. Engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak adına oluşturduğumuz merkezimizde ücretsiz olarak, fizik tedavi, psikolojik danışmanlık, hemşirelik, özel eğitim ve sosyal servis alanlarında hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına fedakârlıklar yapmaya hazırız. Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu’muzda bulunan Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfımızda dahil olmak üzere, engelli çocuklarımıza ve tüm okullarımıza yaptığımız yardımlar yarınlarımızın güvencesi çocuklarımız için” dedi. Yemeğin sonunda çocuklara oyuncaklar ve boyama setleri hediye edildi.

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol