Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR DERNEKLERİN PİKNİKLERİNE KATILDI...

IŞIKLAR DERNEKLERİN PİKNİKLERİNE KATILDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yoğun çalışma programının yanı sıra yöre derneklerinin gerçekleştirdiği piknik ve organizasyonlara da katılarak hemşerilerini yalnız bırakmıyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, haftasonu gerçekleşen yöre derneklerinin pikniklerine katılarak hemşerileriyle bir araya geldi. Derneklerin birleştirici bir unsur olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Işıklar’a gerçekleştirdiği ziyaretlerinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Yöneticileri eşlik etti. CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi Ordulular Pikniği’nin onur konuğu oldu.

 

ORDULULARLA PİKNİK YAPTI

Başkan Işıklar, Ordulular pikniğine Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İlçe Yöneticisi Murat Tezeller, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Cafer Bilgiç ve Doruk Bulut ile birlikte katıldı.

Yöre derneklerin önemini üstüne basarak vurgulayan Işıklar, bu birliğin devamını diledi. Dernek Yöneticileri katılımları için Başkan Işıklar’a ve Vekil Çelebi’ye plaket takdim etti. Silivri’de yaşayan Ordulular, Ordulu sanatçılar eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.

 

KETE ŞÖLENİNE KATILDI

Başkan Işıklar, Kavaklı Yenici Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerinden kısa süreliğine ayrılarak, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Meclis Üyeleri Cengiz Aksu, Fevzi Arslan ve Doruk Bulut ile birlikte Kars Kağızman Çengilli Köyü Dayanışma Derneği’nin Kete Şöleni’ne katıldı. Alkışlarla karşılanan Başkan Işıklar, piknik coşkusuna ortak olarak hemşerileriyle birlikte halaylar çekti. Işıklar’a Dernek Başkanı Cabbar Doğan tarafından katkıları için teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol