Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR, EKİBİYLE ŞİŞLİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.

IŞIKLAR, EKİBİYLE ŞİŞLİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile bir araya gelerek kentsel tasarım örnekleri ve belediyecilik uygulamaları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, teknik ekibi ve meclis üyeleriyle birlikte Şişli bölgesini ziyaret ederek Mustafa Sarıgül ile bir araya geldi. Sarıgül ve ekibinden Şişli Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Işıklar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e Silivri’nin meşhur çömlek yoğurdundan hediye etti. Toplantıya Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin proje çizimini yapan, aynı zamanda Şişli Belediyesi Başkan Danışmanı olan Mimar Erhan İşözen de katıldı.

 

SARIGÜL; “IŞIKLAR’I ÇOK BAŞARILI BULUYORUM”

Şişli’deki kentsel tasarım çalışmalarından örnekler veren, sosyal belediyecilik uygulamalarından söz eden Sarıgül, Başkan Işıklar’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Sarıgül; “Özcan Başkan çok başarılı. Anket sonuçları da ortada. Bir dahaki dönemde de tekrar seçilecek ve görevine devam edecek. Kendisini çok seviyorum ve takdir ediyorum. Projelerini yakından takip ediyorum.” dedi.

 

IŞIKLAR; “SANAT YAPILARI VE KENTSEL TASARIM ÖRNEKLERİ KONUSUNDA ŞİŞLİ BİR ÖRNEK”

Teknik ekibi ve meclis üyeleriyle yaptığı ziyarette yapılan örnekleri yerinde görme imkânı bulduğunu dile getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Silivri Belediyesi olarak mahallelerde yapılan yol, meydan ve yeşil alan düzenlemelerinin yanı sıra kentteki mevcut üst yapıların bakım ve onarım çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyoruz. Bir kente en çok lazım olan ve şehri şehir yapan sanat yapıları, kentsel tasarım örnekleridir. Şehrin bugünüyle geçmişi buluşturan, sevdiren ve o şehri değerli kılan sanat anlayışıdır. Bu konuda Şişli Belediyesi’nin ne kadar önde olduğunu, Türkiye’ye örnek oluşturduğunu hepimiz izliyoruz. Kültür Merkezimizi, tiyatro binamızı, heykellerimizi, ticari ve sosyal alanlarımızı planlarken, yapılmış birçok örnekten yararlanıyoruz. Bunların en güzel örneklerinden biri de şüphesiz Şişli Belediyesi. Yapılmış örnekleri bir ziyaretle yerinde inceleme fırsatı bulduk. Belediyecilik uygulamaları konusunda Silivri’ye taşıyacağımız güzel örnekler olduğunu gördük. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün bize ev sahipliği yapmasını nezaketle karşıladık. Belediyecilik konusunda da görüş alışverişi yapma fırsatı bulduk” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol