Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR EMEKLİ PERSONELİNİ ONURLANDIRDI...

IŞIKLAR EMEKLİ PERSONELİNİ ONURLANDIRDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, emekli olan belediye personeli için yemek organize ederek, verdiği hizmetler ve çalışmaları için teşekkür plaketleri takdim etti.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, belediyedeki görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılan personeli için Kale Park Sosyal Tesisleri’nde yemek organize etti.  Işıklar’ın, eski personeline yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiği geceye; Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediyenin mevcut birim müdürleri de katıldı.

 

IŞIKLAR; “GÖSTERDİĞİNİZ KATKI VE EMEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Işıklar, gecede yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Sizlere vefa duygumuzu göstermek, emeklerinize karşılık bir teşekkürde bulunmak adına bugün bir araya toplandık. Tüm zor şartlara rağmen gece gündüz çalışan, fedakârlık gösteren sizlere teşekkür ediyorum. Onurunla emekli olmuş sizlerin çalışmaları sayesinde bugün Silivri büyük bir kente dönüşüyor. Sizlerin koyduğu taşların üzerine biz de taşlar dizerek ilçemiz adına güzel çalışmalar ortaya çıkarıyoruz. Bugüne kadar yaptığınız tüm hizmetler için tekrar teşekkür ediyor, emeklilik günlerinizde sağlık ve esenlikler diliyorum.” Başkan Işıklar konuşmasının ardından belediyenin en kıdemli çalışanları olan Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Yazı İşleri Müdürü Sedat Yüken ile birlikte, emekli olan personeline plaket ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından gönderilen teşekkür belgelerini takdim etti. Silivri Belediyesi eski Çevre Müdürü Serap Tarı da, kendi ürettiği el emeği Silivri’nin yöresel kıyafetlerini taşıyan oyuncak bez bebeklerden Başkan Işıklar’a hediye etti.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol