Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR İLE SİLİVRİ CEZAEVİ'NDE DAYANIŞMA...

IŞIKLAR SİLİVRİ CEZAEVİ’NDE İFTAR YAPTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında verdiği iftar yemeklerinin bir diğerini de Silivri Cezaevi’nde gerçekleştirdi. Işıklar, cezaevi müdürleri, ceza evi çalışanları ve aileleri ile birlikte iftar yaptı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan ayı boyunca tüm köy ve mahallelerde halk sofraları kurmaya devam ediyor. Sayalar, Çayırdere, Çanta ve Akören’in ardından Semizkumlar Mahallesi Silivri Cezaevi’nde iftar yemeği verildi. Cezaevi lojmanlarında gerçekleşen iftar yemeğine; cezaevi müdürleri, cezaevi çalışanları, aileleri ve Semizkumlar Mahalle Muhtarı Hicaz Yardımcı ile Ceza İnfaz Kurumları Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (CİPDER) Başkanı Zafer Baysal ve Yönetimi de katıldı.

 

IŞIKLAR; “NİCE BERABER RAMAZANLARA”

Silivri Cezaevi çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğinin sonrasında okunan sofra duasının ardından bir konuşma yapan Başkan Işıklar; “Çocuklarımızın geleceğini, yarınlarını, korumaya ve onları yetiştirmeye çalışan anneler babalar hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tutulan oruçları, edilen duaları kabul etsin. Hepimiz büyük bir aile gibi bu günlere ulaştık bundan sonra da aynı sevgi, beraberlik aynı hemşeri bilinci ile bir arada olmanın verdiği güç ve kuvvet ile inşallah nice ramazanlara ulaşırız. Allah nice ramazanlara sağlık ile hep birlikte erişmemizi vesile etsin. Hayırlı ramazanlar, şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.  İftar yemeğinin ardından Başkan Işıklar, cezaevi müdürleri ile cezaevinin sosyal tesislerinde sohbet ederek, belediyenin ilçe genelinde yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol