Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR: KÖYLERİMİZDE KURSLAR AÇARIZ...

 

 

IŞIKLAR BEYCİLER VE ÇELTİK KÖYLERİNDE KÖYLÜLERLE TOPLANDI

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili köylerde yaşayan vatandaşları bilgilendirmek üzere köy toplantıları yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beyciler ve Çeltik köylerinde hemşerileriyle buluştu.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili köylü vatandaşları bilgilendirmek üzere başlattığı köy toplantılarına Beyciler ve Çeltik ile devam etti. Yasa ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren ve köylülerden gelen soruları yanıtlayan Başkan Işıklar, sunum eşliğinde yasanın getirdiği hükümleri paylaştı. Köylü vatandaşlara ekip arkadaşlarını tanıtarak, yaptığı görevler hakkında da bilgiler veren Işıklar, köylere Silivri merkezde yapılan hizmetin aynısının geleceğinin altını çizdi. CHP İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katıldığı toplantılara Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın da katılarak esnafa yönelik soruları yanıtlıyor.

 

IŞIKLAR KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLİYOR

Köy muhtarları, azalar, cami imamları, köy öğretmenlerinin de katıldığı toplantılarda köyün eksiklerini de dinleyen Başkan Işıklar, ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Köylü hemşerileriyle sohbet eden Işıklar, her köyde oluşturulacak Silivri Belediyesi Mahalle Konseyleri ile sorunların günü birlik şekilde çözüme kavuşturulacağının altını çizdi.

 

ÖĞRENCİLERDEN KÜLTÜR MERKEZİ TALEBİ

Köyde yaşayan öğrenciler de toplantıda söz alarak Başkan Işıklar’a Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki kurslara gitmek istediklerini ancak köye uzak olduğu için merkezde yapılan hiçbir etkinliğe katılamadıklarını dile getirdiler. Köylerden servis kaldırılmasını talep eden öğrencilerin bu istediğinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Işıklar, köylerden Kültür Merkezi’ne gelmek isteyen öğrenci sayısının tespit edilmesi konusunda talimat verdi. Gerekirse köylerimizde de kurslar açarız diyen Işıklar, konuyla ilgili çalışma yapacağına dair öğrencilere söz verdi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol