Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR MÜDÜRLERİYLE YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRDİ...

IŞIKLAR MÜDÜRLERİYLE YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRDİ

Silivri Belediyesi birim müdürleri ve bölüm sorumlularıyla gerçekleştirdiği 2012 yılı ‘Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı’nda konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Hiçbir başarı tesadüf değildir, biz bir bütünün parçalarıyız” dedi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi birim müdürleri ve bölüm sorumlularıyla 2012 yılında yapılan çalışmaları değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi. Her müdürlüğün geçtiğimiz yıl içinde yapılan çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdiği toplantıda, son yapılan belediye hizmetleri memnuniyet anketinin sonuçları da değerlendirildi. Güral Sapanca Otel’de gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Elif Bilici, Emine Tarin, Zafer Ercan ve Ayhan Otlatıcı ile Başkan Koordinatörleri Mehmet Has ve Murat Yıldız da katıldı. İki gün süren toplantıda; kalite politikası, performans hedefleri, iç denetim sonuçları ve vatandaşlardan gelen geri bildirimler de analiz edildi.

 

“BAŞARI; İNSANA İNSAN GİBİ DAVRANMAKTAN GEÇER”

Müdürlüklerin sunumlarının ardından, yapılan çalışmaları değerlendiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı’nın 11. sini yapıyoruz. Aynı heyecanla bir araya gelerek paylaşımda bulunduğumuz, yaptıklarımızı anlatarak eksiklerimizi gözlemlediğimiz kişisel diyaloglarımızın arttığı toplantılarımıza devam edeceğiz. Bu; takım olmanın, aile olmanın bir gereğidir. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Eskiden üç dört kalemde özetlenen belediye hizmetleri bugün sayısını saptayamayacağımız çeşitliliğe kavuştu. Hizmet çeşitliliğini ve beklentiyi karşılayacak şekilde çalışmamız, yol gösterici ve kolaylaştırıcı olmamız lazım. Genç bir ekiple çalışıyorum. Biz bir bütünün parçalarıyız, fen işlerinin önemi ne ise, destek hizmetlerinin de önemi aynı. Tüm müdürlükler aynı amaca hizmet veriyor. Başarı; insana insan gibi davranmaktan geçer. En önemli projemiz insan. Belediyeye gelen vatandaşlarımızın memnun şekilde ayrılmasını sağlamak bizim en önemli görevimiz. Biz güzel bir takımız. Küçük duraklarda durmayacağız, bulanık sularda balık avlamayacağız. Derede yüzen geminin kaptanı olacağımıza, okyanusta yüzen bir geminin tayfası olmaya razı olacağız. Sizinle çalışmaktan çok memnunum. Birlikte önemli birçok hizmete daha birlikte imza atacağız” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol