Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR

SELİMPAŞA’DA DOLU DOLU RAMAZAN

Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki tüm köy ve mahallelerde iftar yemekleri veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşalılarla birlikte yeni düzenleme yapılan liman yolunda iftar yaptı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde verdiği iftar yemeklerine Selimpaşa Mahallesi’nde devam etti. Ramazan ayının birlik ve beraberliğini yaşatmak, mahalle sakinleriyle bir araya gelmek amacıyla iftar yemekleri veren Başkan Işıklar, Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında düzenlenen Kadir Has Caddesi’nde iftar yemeği verdi. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, CHP Silivri İl Genel Meclis Üyeleri ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri’nin de katıldığı iftar yemeğine Selimpaşalıların ilgisi yoğundu.

 

IŞIKLAR; “RÜZGÂR KAYADAN TOZ BİLE KOPARAMAZ”

“Meydanlar bir arada yaşamanın en güzel göstergeleridir” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa’da iftarın ardından yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Ramazanınınız mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Nice ramazanlara sağlıkla mutlulukla, çoluk, çocuk hep beraber ulaşmamızı nasip etsin. Değerli hemşerilerim görünen bu tablo bana Selimpaşa’nın çağdaş, modern yarınlarına kadın, erkek, yaşlı, genç hepsi bir arada büyük bir coşkuyla sahip çıkma cesaretini gösterdi. Açılan bu meydanlar bizleri almadı. Sizlere bakınca bu cumhuriyetin, bu devletin, bu memleketin ne kadar sıkıntılı günler geçirse de bir araya gelebilme becerisini, hoşgörü ile yan yana bulunabilme yeteneğini gördüm. Selimpaşa’da yapılmış olan bu hizmetlerin çok daha fazlasını yapacağız. Daha büyük meydanlar yaparak Ramazanımızı o büyük meydanlarda kutlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Selimpaşa’nın bu akşam tarihinden gelen Kavun ve Bamya Festivalini yıllar sonra tekrar canlandırmak onu geçmişinde, tarihinde, hafızasında olan bütün değerlerini koruyarak geleceğe taşımak için bir festival düzenledik. Son zamanda canımızı sıkmak isteyenlere en güzel cevabı bu meydanlara veriyoruz. Biz sizlerden korkmuyoruz bu cumhuriyetin sahibiyiz, bu toprakların sahibiyiz diyoruz. Biz bir arada olduğumuz sürece hiçbir rüzgâr kayadan toz bile koparamaz. Bizler bir arada huzur içinde güç birliği yaparsak, bu çocuklarımızın geleceği çok daha parlak olacak. Bu güne kadar bu anlayışla çalıştık, bundan sonrada bu coşkuyu, bu moral değerlerini böyle yüksek tutarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Selimpaşa’ya yapılan bütün yatırımlar bundan sonrada artarak devam edecek bundan hiç şüpheniz olmasın. Hepinizin Ramazanını kutluyorum gelecek olan bayramınızı da büyük bir coşku ile geçirmenizi temenni ediyorum.”

Başkan Işıklar iftarın ardından kahvehaneleri ziyaret ederek Selimpaşalı hemşerileriyle ile birlikte çay içerek, sohbet etti.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol