Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR TEK TEK DAVET ETTİ...

IŞIKLAR’DAN ÇARŞI TURU

Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonu çalışmalarını yakından takip eden Başkan Işıklar, esnaf ziyaretleri yaparak 5 Nisan’da gerçekleşecek açılış programına tüm esnaf ve vatandaşları davet etti.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 5 Nisan Cuma Günü açılışı gerçekleşecek olan Fuaye ve Sergi Salonu’nun çalışmalarını yakından takip ediyor. Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Fen İşleri Müdürü Hasan Solak, İmar Müdürü Deniz Bayraktar ve Tarihi Yapılar Birimi Sorumlusu Gülbeyaz Köse’den son çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Işıklar, çarşı esnafını da ziyaret ederek açılışa davet etti. Vatandaşlarla sohbet eden Işıklar, Silivri’nin tarihinde ilk kez böyle modern bir salona kavuşacağını söyledi. Eski yoğurthane binasının, Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonu olarak hizmet vereceğini söyleyen Başkan Işıklar, tarihle sanatın buluşacağını söyledi.

 

300 KİŞİ KAPASİTELİ ÇOK AMAÇLI SALON

Bodrum kat, zemin kat, asma kat şeklinde toplamda 708,79 m2 alandan oluşan Sergi ve Fuaye Salonu’nda 300 kişinin oturabileceği şekilde oturma düzeni yapılacak. Ön ve arka taraf olmak üzere iki ayrı bahçesi bulunan Sergi Salonu, kokteyllere de ev sahipliği yapacak.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol