Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR YILBAŞI AKŞAMI NEREYE GİTTİ?

IŞIKLAR’DAN YILBAŞI AKŞAMI ZİYARETLER

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yılın son gününde görev başında olan taksici esnaflarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Işıklar yeni yılı Silivri Cezaevi Nöbet Çadırında geçirmeyi tercih eden yurttaşları da ziyaret etti.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2013 yılının son saatlerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Taksi duraklarını ziyaret ederek yeni yılı görev başında karşılayacak şoför esnafına iyi yıllar dileyen Işıklar, ziyaretlerinde hediyeler takdim etti. Esnafla çay içerek sohbet eden Başkan Işıklar, 2014 yılının sağlık, huzur ve bol kazanç getirmesi yönünde temennide bulundu.

 

CEZAEVİ NÖBET ÇADIRINA IŞIKLAR ZİYARETİ

Işıklar, zor koşullara aldırmadan Özel Görevli Mahkemelere karşı 2 yıl 113 gündür Silivri Cezaevi önünde nöbet tutan yurttaşları da yeni yılda yalnız bırakmadı. Yılbaşı gecesi Silivri Nöbet çadırında İşçi Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Nöbet Çadırı Sorumlusu Hıdır Okka ile birlikte Ulusal Kanal’ın canlı yayınına da katılan Başkan Işıklar, yeni yılın barış, özgürlük ve huzur getirmesi yönündeki temennilerini dile getirerek, alanda bulunan tüm yurttaşlara mutlu bir yıl diledi.

 



 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol