Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR'A UYUMKENT'TE YOĞUN İLGİ...

IŞIKLAR MARMARA UYUMKENT SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Marmara Uyumkent Sitesi’ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, site sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Marmara Uyumkent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun da eşlik ettiği toplantıya Başkan Işıklar; CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Rafet Keskin, Süheyl Kırkıcı ve Taylan Memiş, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Tarin ve Ayhan Otlatıcı, Planlamadan Sorumlu Başkan Koordinatörü Mehmet Has, İmar ve Şehircilik Müdürü Deniz Bayraktar ve teknik personeliyle birlikte katıldı. Amfi de yapılan toplantıda Başkan Işıklar site sakinlerine ilçe genelinde yapılan çalışmaları anlattı. Toplantıda 1/ 5000’lik plan da değerlendirilerek site sakinlerinin plan hakkında görüş ve önerileri alındı.

 

SİTE SAKİNLERİ YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ

Başkan Işıklar sosyal belediyecilik uygulamalarından ülke gündemine, Silivri planlarından ilçe genelinde yapılan düzenleme çalışmalarına birçok konuda Marmara Uyumkent Sitesi sakinleriyle sohbet ederek bilgiler verdi. Işıklar’ın ziyaretine yoğun ilgi gösteren site sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Işıklar ve ekibini alkışlarla uğurladı.  

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol