Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR'DAN ANLAMLI YEMEK...

 

IŞIKLAR’DAN ANLAMLI YEMEK

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Muharip Gaziler Derneği, Silivrili gazi ve şehit aileleri ile ilçe protokol üyelerini düzenlediği yemekte ağırladı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gaziler Günü nedeniyle Silivri Muharip Gaziler Derneği, Silivrili gazi ve şehit aileleri ile ilçe protokol üyelerine yemek verdi. Başkan Işıklar’ın ev sahipliği yaptığı Yelken Restorant’ta gerçekleşen yemeğe; Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Garnizon Komutanı Vekili Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Engin Gürsoy, CHP ve AK Parti Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, siyasi parti temsilcileri kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Silivrili gaziler, aileleri ve şehit aileleri katıldı.

 

“ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYOR, GAZİLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Şehit ve gazi ailelerimizi sadece yılın belli günlerinde değil, her zaman hatırlıyor ve destek oluyoruz diyen Başkan Işıklar; “Şehit yakınlarının ve gazilerin toplumsal hayatta her zaman baş tacı edilerek, layık oldukları saygı ve sevginin eksiksiz gösterilmesi gerekmektedir. Biz de ilçemizde üzerimize düşen görevi yerine getirerek, maddi, manevi ve sosyal anlamda her zaman yanlarında olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bu dileklerimle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimizin gününü kutluyorum” şeklinde konuştu. Işıklar verdiği yemekte gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, karşılıklı sohbet etti.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol