Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR'DAN BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ...

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte Babalar Günü’nde Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konuk Evi’ni ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Babalar Günü nedeniyle Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konuk Evi’ni ziyaret etti. CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Tülay Sinkil, Cafer Bilgiç ve Doruk Bulut ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen’in de katıldığı ziyarette, Konuk Evi sakinlerinin babalar gününü kutlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tüm yaşlılara hediyeler verdi.
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Gökhan Yağmuroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Işıklar Konuk Evi sakinleriyle uzun süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşlı Konuk Evi sakinleri; “Başkanımız her zaman yanımızda. O’nun sayesinde ömrümüzün son dönemlerini huzur içinde geçiriyoruz” diyerek, Işıklar’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol