Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR'DAN ÖĞRETMENLERE ÖZEL HEDİYE...

IŞIKLAR’DAN ÖĞRETMENLERE ÖZEL HEDİYE

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da özel hazırlık yaptırarak ilçe genelindeki tüm eğitimcilere şık birer deri çanta hediye etti.

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe genelindeki tüm öğretmenlere hediyeler hazırlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarını ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. İlk kutlamayı Silivri’nin başöğretmeni İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’a yapan Işıklar, eğitim kurumlarını dolaşarak öğretmenlerle bir araya geldi. Deri çanta hediyesini beğenen eğitimciler mutluluklarını dile getirerek Işıklar’a teşekkür ettiler.

 

ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Işıklar; “Aydınlıklara yürüyen ve uğrayacağı her limanın da aydınlık ve özgürlüğe ulaşacağına inandığım siz eğitimcilerimizin günü kutlu olsun. Sizlerin daha iyi koşullarda hizmet vermesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.  Başkan Işıklar, öğretmenlerle eğitim çalışmalarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol