Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR'IN PROJELERİ CNR EXPO İSTANBUL'DA...

IŞIKLAR’IN SOSYAL PROJELERİ ÖRNEK OLACAK

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın hayata geçirdiği 7 ayrı sosyal proje ve ilçe genelinde yaptığı meydan ve yol düzenlemeleri, Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarında örnek projeler arasında sergilenecek.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 7- 8 Şubat tarihlerinden Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen Yerel Seçimler İçin Hedef 2014 Toplantısı’na katıldı. Yerel seçim stratejileri ve seçim kampanyalarına ilişkin detayların görüşüldüğü toplantıda, Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı için değerlendirmeye alınan CHP’li 66 belediyenin toplam 500 projesi arasından seçilen örnek projeler açıklandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Genel Başkan Yardımcıları, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ve birçok milletvekili yer aldı.

 

FUAR MAYIS AYINDA CNR EXPO’DA

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçede hayata geçirdiği insan odaklı sosyal belediyecilik uygulamalarından; Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Gıda Bankası, Kariyer İstihdam Ofisi, Mahalle Evi, Toplum Destek Merkezi, Tarımsal Araştırma ve Üretim Merkezi, Kutsal Mekânlara Destek Çalışmaları örnek projeler olarak açıklandı. Başkan Işıklar’ın sosyal projeleri ile Silivri Erseven Sitesi Sahil Düzenlemesi, Boşnak Bahçe Sahil Düzenlemesi, Selimpaşa ve Gümüşyaka Sahil Düzenlemeleri ve ilçe genelindeki meydan düzenlemeleri, 2013 Mayıs ayı içesinde CNR Expo İstanbul’da gerçekleşecek Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarında sergilenerek, işleyişi hakkında diğer belediyelere de örnek teşkil edecek.  

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol