Silivri Facebook
banner88

KADERİNE TERK EDİLMİŞTİ...

DEĞİRMENKÖY’DEKİ DEĞİŞİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2012 yatırım programı kapsamında tamamladığı ve 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde açılışını gerçekleştirerek adına Barış ismini verdiği Değirmenköy’deki park çalışması mahallede büyük bir değişim yarattı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor. Değirmenköy Mahallesi’nde atıl ve bakımsız halde bulunan, mahalle sakinlerinin akşam saatlerinde geçmekten çekindiği park alanı; gezi yolları, parklar ve oturma alanlarıyla aydınlık, modern ve yemyeşil bir görünüme kavuştu.

 

KADERİNE TERK EDİLMİŞTİ

Mahallenin en güzel yerinde bulunan fakat yıllarca bakımsız kalarak, kendi haline terk edilmiş bu alanı Değirmenköy’e kazandıran Başkan Işıklar, parkın açılışını Domates Festivali ile aynı güne denk gelen 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde gerçekleştirerek adına da Barış ismini vermişti.

 

IŞIKLAR; “DEĞİRMENKÖY YEŞİLLE BULUŞMAYA DEVAM EDECEK”

Değirmenköy’ün yapılan düzenlemelerle modern ve çağdaş bir görünüme kavuştuğunu belirten Işıklar; “Değirmenköy Mahallemizde bu parkla birlikte çocuklarımız için oyun alanları ve saha düzenlemeleri gerçekleştirdik. Bu kadarla yetinmeyeceğiz, Değirmenköy’ü bu şekilde yeşillikle, güzelliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Çok yakın zamanda sağlık ocağının boşalttığı yerde çok daha büyük ve geniş bir park düzenlemesi daha yapacağız” dedi.

 

PARK DÜZENLEMESİNDE NELER YAPILDI?

Değirmenköy Mahallesi Selanik Caddesi Uğur Mumcu Sokak üzerinde hayata geçirilen Barış Parkı projesi kapsamında; toplam 4150 m2 alan üzerinde, 1950 m2 yeşil alan ve 2200 m2 sert zemin uygulama­sı yapıldı. 400 kişi kapasiteli çay bahçesi, 450 m2 serbest kullanım alanı, çocuk oyun alanı ve fitness alanı bulunan parkın içinde Basket Sahası da Değirmenköylülerin hizmetine açıldı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol