Silivri Facebook
banner88

KAPAKLAR ONLARA AYAK OLDU...

MAVİ KAPAKLAR SİLİVRİ’DE SANDALYEYE DÖNÜŞTÜ

Silivri Cezaevi’nde toplanan 5000 mavi kapak, ihtiyaç sahibi beş aileyi tekerlekli sandalye sahibi yaptı. Başkan Işıklar, teslim töreninde ailelerin yanındaydı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği tarafından Silivri Cezaevi’nde düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtım törenine katıldı. Cezaevi kampüsünde toplanan 5000 mavi kapak sayesinde kazanılan beş tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yusuf Altun ve diğer cezaevi müdürleri ile Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği Başkanı Nedim Kılıç’ın da katıldığı törende aileler yaşadıkları mutlulukları dile getirdiler.

 

IŞIKLAR; “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Sosyal sorumluluk bilincinin önemine dikkat çeken Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Kent bilinci böyle oluşuyor. Bir küçük kapağın ne büyük sonuçlara, ne güzel amaçlara yol açtığını görüyoruz. Önemsiz gibi görünen ama hayatımızı kolaylaştıran şifreler, yine hayatımızda gizli. Bu çabaların elbirliğiyle daha da derinleştiğini görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol