Silivri Facebook
banner88

KARA MUSTAFA'DA SONA GELİNDİ...

KARA MUSTAFA’DA ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞTISilivri Belediyesi tarafından Kara Mustafa Caddesi’nde başlatılan yol düzenleme çalışmaları bir hafta içerisinde tamamlanacak.  

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Kara Mustafa Caddesi’nde başlattığı yol düzenleme çalışmaları sona yaklaştı. Değirmen Durağı’ndan alt geçide doğru tek yön olacak caddede, mevcut kaldırımlar sökülerek yerine granit bordür döşeme çalışmaları yapıldı. Yağmursuyu hattı ve aydınlatma hattının da döşendiği caddede, kaldırımlar mevcut halinden iki kat daha genişletilerek esnaf ve vatandaşlar için kullanışlı bir hale getiriliyor. Silivri Asri Mezarlığı’nın önünde devam eden çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında devam eden Kara Mustafa Caddesi düzenleme çalışmalarında 570 metre granit bordür döşemesi, 1700 m² de granit ve diyabaz plak döşemesi gerçekleşecek. Tamamlanacak çalışmaların ardından 17 yeni aydınlatma direği ile caddede aydınlatma çalışması yapılacak.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol