Silivri Facebook
banner88

KILIÇDAROĞLU VE IŞIKLAR EL ELE...

IŞIKLAR TUNCELİ EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ YEMEĞİNE KATILDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun onur konuğu olduğu Tunceli Eğitim Gönüllüleri Dayanışma yemeğine katıldı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ataşehir Marriott Otel’de Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği (TUSGİD) ile Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitim Destekleme Derneği (TEGED) ortaklığında düzenlenen Eğitim Gönüllüleri Dayanışma Yemeği’ne katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onur konuğu olarak katıldığı yemekte; CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da yer aldı. Üniversite öğrencilerine burs için gerçekleşen dayanışma yemeğine CHP Silivri İlçe Başkanı ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk bulut ile birlikte katılan Başkan Işıklar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları ile görüşmelerde bulundu.

 

TRAKYALI İŞADAMLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Işıklar aynı akşam Ataköy’de Trakyalı Yöneticiler ve İşadamları Derneği’nin her yıl gerçekleştirdiği geleneksel yemeğine katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Işıklar, işadamlarının yerel ve makro düzeyde kalkınmaya verdiği katkılara dikkat çekti.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol