Silivri Facebook
banner88

KİPTAŞ 2. ETABA  VERİLEN SÖZ TUTULDU...

IŞIKLAR KİPTAŞ 2’YE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kiptaş 2 sakinlerinin talepleri üzerine cami içinde cemaatin vakit geçirebileceği kapalı bir dinlenme alanı oluşturdu.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz hafta içinde Kiptaş 2 sitesini ziyaret etmiş ve site sakinlerinin taleplerini dinlemişti. Site içinde bulunan caminin eksiklerinin dile getirildiği ziyarette Işıklar, cami içinde oturma alanları, cemaat için gölgelik ve yine bahçe içinde cemaatin bir araya geleceği kapalı bir alan yapılması konusunda site sakinlerine söz vermişti. Ziyarette bulunduğu gün içerisinde çalışmaların başlaması yönünde talimat veren Başkan Işıklar, sözünü yerine getirdi. Cemaatin toplanıp çay içeceği, içerisinde imam odasının da yer aldığı kapalı alan, cami bahçesine yerleştirildi.

 

ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Site içerisinde önemli bir ihtiyacın giderildiği kapalı dinlenme alanı çevresinde düzenleme çalışmaları devam ediyor. Dış cephe boyasının ve mermer kaplama çalışmalarının ardından dinlenme alanı hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca Işıklar’ın talimatları üzerine cami bahçesine on adet, site içerisine on adet olmak üzere toplam 20 adet oturma bankı da Kiptaş 2’ye yerleştirildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol