Silivri Facebook
banner88

KONUTLAR BÖLGESİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

TOPLU KONUTLARDAKİ DEĞİŞİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2013 yatırım programı kapsamında tamamladığı ve adına Şair Ahmet Erhan ismini verdiği Toplu Konutlardaki park çalışması mahallede büyük bir değişim yarattı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor. Yeni Mahalle Toplu Konutlar bölgesinde atıl ve bakımsız halde bulunan, mahalle sakinlerinin akşam saatlerinde yanından geçmekten çekindiği park alanı; gezi yolları, parklar, oturma ve spor alanlarıyla aydınlık, modern ve yemyeşil bir görünüme kavuştu.

 

KADERİNE TERK EDİLMİŞTİ

Müjdat Gürsu Caddesi üzerinde eski Millet Hastanesi arkasında bulunan bakımsız ve kendi haline terk edilmiş bu alanı mahalleye kazandıran Başkan Işıklar, parkın açılışını 27 Eylül’de gerçekleştirerek adına da bir dönem Silivri’de yaşamış ve ilçede yaşadığı yıllarda dört ayrı şiir kitabı yayımlanan Türk şiirinin ünlü ismi Ahmet Erhan’ın ismini verdi.

 

ŞAİR AHMET ERHAN PARK DÜZENLEMESİNDE NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi’nin 2013 yatırım programı kapsamında gerçekleştirdiği Şair Ahmet Erhan Parkı düzenlemelerinde toplam 4 bin 600 metre kare alanda; bin 600 metrekare sert zemin ve 3 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi yapıldı. Fitness aletlerinin de yer aldığı park düzenlemelerinde elektrik ve sulama tesisatı da döşenerek, park aydınlık bir görünüme kavuşturuldu. Parka; çocuk oyun alanı ve satranç oyun alanlarının yanı sıra basketbol ile tenis sahası da yapıldı. Peyzaj düzenlemeleriyle yeşillendirilerek atıl görünümünden kurtarılan park, bölge sakinleri için nefes alma noktası haline geldi.

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol