Silivri Facebook
banner88

KOŞAR:

KOŞAR; “HERŞEYİN BAŞI NİYETTİR”

Silivri Belediyesi Haziran Ayı Söyleşi Günleri’nin bir diğer konuğu “Allah de Ötesini Bırak” isimli kitabıyla çok satanlar listesinde yer alan Yazar Uğur Koşar oldu.

Silivri Belediyesi, Söyleşi Günleri kapsamında Yazar Uğur Koşar’ı ağırladı. "Allah de Ötesini Bırak” isimli kitabıyla çok satanlar listesine hızlı bir giriş yapan Koşar, Silivrililerle buluştu. Silivri Sahili’nde gerçekleşen söyleşiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar söyleşi sonrası uzun kuyruklar oluşturarak, Koşar’a kitaplarını imzalattı.

"DUANIN KARŞILIĞINI TAKİP ETMEDEN; ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK”

Her şeyin başının niyet etmek olduğunu söyleyen Koşar, "Her işimize başlarken, Allah nasip ederse demeliyiz. Her şeyin başı niyet etmektir. Dualar tohumdur. Tohum sağlam ise, güzel çiçek verir. Allah’ın bizim ettiğimiz duaya, çektiğimiz tespihe ihtiyacı yok. Biz nefsimizi terbiye ediyoruz ve eğitiyoruz. Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı merhametten daha fazla merhamet duyandır. Duanın karşılığını takip etmeden; Allah de ötesini bırak” dedi.

"KALP KIRMAK, KÂBE YIKMAK GİBİDİR”

Koşar şöyle devam etti; "Allahu Tealâ, kavgayı uzatmayan kulumun şerefini yükseltirim şeklinde buyurmuştur. Tartışmaları uzatmazsak, mutsuz olmayız. Kalp kırmak, Kâbe yıkmak gibidir. Biz Allah’a sıkıca sarılalım ve yolumuza devam edelim.” Koşar söyleşisini söylediği Türkçe duayla noktaladı. Silivri Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Ömer Sebahattin Çetin, Uğur Koşar’a hediyeler takdim ederek Söyleşi Günleri’ne katıldığı için teşekkür etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol