Silivri Facebook
banner88

KÖYLÜLER SORUYOR IŞIKLAR AYDINLATIYOR...
KÖYLERDE BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili köylü vatandaşları bilgilendirmek üzere başlattığı köy toplantılarına devam ediyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 6 Aralık 2012 tarihinde Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne dönüşen köylerde yeni yasa ile ilgili bilgi vermek üzere başlattığı toplantılarına tüm hızıyla devam ediyor. CHP İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katıldığı toplantılarda ekip arkadaşlarını tek tek tanıtan Başkan Işıklar, Büyükkılıçlı ve Seymen’de yeni yasa hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi. Işıklar köy tüzel kişiliğinin kaldırılmasıyla hizmet gelmez endişesi taşıyan köylülere; “Belde belediyeleri kapandıktan sonra yedi belediye teslim aldık ve tüm beldelere aynı şekilde hizmet götürdük. Hizmet alamayacağız diye düşünmeyin. Köylerimize de aynı şekilde hizmet getireceğiz. Silivri merkezde gördüğünüz tüm düzenlemeleri köylerimizde de göreceksiniz” dedi.

 

BİR GÜNDE ÜÇ KÖY ÜÇ TOPLANTI

Gittiği her köyde hazırlattığı Yeni Büyükşehir Yasası ve Siz isimli kitapçığı da dağıttıran Başkan Işıklar, aynı günde Büyüksinekli, Küçüksinekli ve Danamandıra köyünde toplantılar yaparak tüm gününü yeni yasa hakkında bilgi vererek geçirdi. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu’nun da katılarak yeni yasanın esnafa getirdiği yükümlülükler hakkında bilgilendirmede bulunduğu toplantılara, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri de yoğun katılım gösterdi.

 

KÖY EKSİKLERİNİ YERİNDE TESPİT ETTİ

Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde yasa ile ilgili verdiği bilgilerin ardından hemşerileriyle sohbet ederek talep ve istekleri dinliyor. Mahalle muhtarlarıyla birlikte köyü de dolaşan Işıklar, eksikleri yerinde tespit ediyor.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol