Silivri Facebook
banner88

KUAFÖRLER UMUTLU...

IŞIKLAR KADIN KUAFÖRLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde hizmet veren kadın kuaförleriyle düzenlediği toplantıda bir araya gelerek meslek sorunları ve genel beklentilere ilişkin görüşmelerde bulundu.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde hizmet veren kadın kuaförleriyle Kale Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Meslek sorunlarının gündeme getirildiği toplantıda, belediyeden beklentilere ilişkin talepler dile getirildi. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Elif Bilici ve Emine Tarin’in de katıldığı toplantıda, belediyenin icracı müdürleri ve birim sorumluları da hazır bulundu.

 

IŞIKLAR; “DAHA İYİ HİZMET EDEBİLMENİZ İÇİN NELER YAPABİLİRİZ?”

Bir mesleğin kurumsallık ve saygınlık kazanmasının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Işıklar; “Bir araya gelip ortak kararlar almak, sorunlarınızı tartışmak ve yerel yöneticiler olarak bizler neler yapabiliriz bunları paylaşmak için sizlerle bir araya geldik. Her mesleğin kendine göre zorlukları var, saygınlık, karşı tarafa güven veren şekilde hizmet verilmesi ve kurumsallık kazanılması çok önemli. Bu mesleği daha da ileriye nasıl taşıyabiliriz? Mesleğinizi daha iyi şartlarda icra etmeniz için hep birlikte neler yapabiliriz? Sizlerin görüşlerini almak, sorunlarınızı paylaşmak istiyoruz. Bu toplantıları daha da sıklıkla gerçekleştirmek, düzenli aralıklarla tüm meslek gruplarımızla bir araya gelmek arzusundayız” dedi. Toplantıda Başkan Yardımcılarını ve Birim Müdürlerini de tanıtan Başkan Işıklar, her türlü sorun ve talep için ekip arkadaşlarının görev başında olduğunun altını çizdi. 

 

TABAKOĞLU; “BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ YAŞIYORUZ”

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; “Bu güne kadar yapılmayan birlik beraberlik toplantısının bir örneğini yaşıyoruz. Diğer meslek grupları içinde olduğu gibi bayan kuaförlerimizin de sıkıntıları var. Bunları hep birlikte tartışalım, Başkanımızın ve belediyemizin yetkili birim amirleri karşısında sorunlarımızı dile getirelim. Birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle sorunlarımızı masaya yatırdığımız zaman sorunlara ortak çözümler bulabiliriz.”

 

SORUNLAR VE TALEPLER DİLE GETİRİLDİ

Toplantıda bayan kuaförü olan esnaflar çeşitli sorunlarını dile getirerek fikir alış verişinde bulundular. Özellikle ücret tarifelerine uyulmadığı konusunda sıkıntıların gündeme geldiği toplantıda İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve Belediyenin kuaförlere denetim gerçekleştirmesi talep edildi. Esnaflar, yaşadıkları çevreye ilişkin şikâyet ve talepleri de yapılan toplantıda dile getirdi.  

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol