Silivri Facebook
banner88

KULÜPLERE DESTEK...

IŞIKLAR’IN SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİ SÜRÜYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’de bulunan 20 spor kulübünün geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da antrenman malzemesi ihtiyacını karşıladı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgedeki tüm spor kulüplerinin antrenman malzemesi ihtiyacını karşıladı. Kulüplerden gelen istek doğrultusunda bu yıl forma ihtiyacı olmadığından sadece antrenman malzemesi alımını yapan Başkan Işıklar, bölgemizin 20 amatör futbol kulübüne malzemelerin teslimini gerçekleştirdi. Başkanlık makamında gerçekleşen programa; Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu, Ortaköyspor, Alibeyspor, Beycilerspor, B. Kılıçlıköy, Seymenspor, Sayalarspor, Gümüşyakaspor, Kavaklıspor, Gazitepespor, Mimarsinanspor, Akörenspor, Alipaşaspor, Çeltikköyspor, Selimpaşaspor, Değirmenköyspor, Danamandıraspor, Kadıköyspor ve Büyükçavuşluspor Kulübü Başkanları katıldı.

 

IŞIKLAR;  “AMACIMIZ BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK”

Spor kulüplerine her yıl düzenli olarak yardım yapıldığını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “İlçemizdeki tüm spor kulüplerimize düzenli olarak yardım yapıyoruz. 20 tane spor kulübü ile en yoğun ilçe biziz. Her mahallenin, kulübün yerinde bir sahası olduğunda hem kulüp için hem de bizler için çok büyük kolaylık olacak. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız ilçemizin spor aktivitelerinde başarı çıtasını daha da yükseltmek. Kulüplerimizin malzeme ihtiyaçlarının karşılanmasını bir gelenek haline getirdik. Kulüplerimize elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

BALCIOĞLU VE KULÜP BAŞKANLARI TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu ve kulüp başkanları yapılan çalışmalar ve desteklerden memnuniyetlerini dile getirdi. Balcıoğlu; “Kulüplerden gelen istek doğrultusunda hiçbir talebimize hayır demediğiniz için size tüm kulüp başkanlarımız adına teşekkür ediyorum. Kulüplere olan katkılarınızın devamını bekliyoruz” dedi. Karşılıklı sohbet havasında geçen programın sonunda Başkan Işıklar kulüp başkanlarına antrenman malzemelerinin teslimini gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol