Silivri Facebook
banner88

MICROSOFT IŞIKLAR'IN BAŞARI HİKÂYESİNİ YAZDI...

MICROSOFT IŞIKLAR’IN BAŞARI HİKÂYESİNİ YAZDI

Microsoft, teknolojiyi belediye hizmetleriyle buluşturarak hızlı ve güvenilir hizmet sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın başarı hikâyesini globalde duyurdu.

 

İlçe genelinde teknolojik uygulamalarla ilkleri hayata geçiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bilişim teknolojileriyle uyum içinde sürdürdüğü belediye hizmetleriyle örnek gösteriliyor. Microsoft, zaman ve mekân kavramını ortadan kaldıran Lync Server hizmetini kurum içerisinde kullanmaya başlayan Başkan Işıklar’ın başarısını web siteleri üzerinden duyurarak, çalışmanın detaylarını aktardı.

 

BELEDİYEYİ ARAMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY

Lync Server hizmeti ile Silivri Belediyesi’ni aramak daha da kolaylaştı. Sistem belediyenin web sitesi üzerinde click-to-call (tıkla-konuş) fonksiyonu ile ikona tıklanarak SİBİM (Silivri Belediyesi İletişim Merkezi) personeli ile anlık sesli görüşme imkânı sağlıyor.

 

LYNC SERVER NEDİR?

-Silivri Belediyesi, Microsoft işbirliği ile zaman ve mekân kavramını ortadan kaldırıyor.

Lync 2013 ile Silivri Belediyesi çalışanlarına her yer ofis. Belediye çalışanlarımız Lync 2013 ile ofis içinde ve dışında diledikleri yer ve zamanda birbirlerine anlık ileti, sesli ve görüntülü mesaj yollayabiliyor, ofistelermiş gibi dahili telefonlarına cevap verip arama yapabiliyorlar. Lync 2013 uygulaması ile çalışanlarımız çevrimiçi toplantılar ve video konferanslar gerçekleştirebiliyorlar.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol