Silivri Facebook
banner88

MİNİK TAEKWONDOCULARA IŞIKLAR ZİYARETİ...

MİNİK TAEKWONDOCULARA IŞIKLAR ZİYARETİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Taekwondo Spor Kulübü’nün antrenmanını ziyaret ederek Silivrili taekwondoculara spor ayakkabı hediye etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Taekwondo Spor Kulübü’nün Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanına katılarak taekwondocular ve aileleriyle bir araya geldi.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’nun eşlik ettiği Başkan Işıklar’ı, Kulüp Başkanı Meral Sayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve minik taekwondocuların aileleri karşıladı.

 TAEKWONDOCULARA SPOR AYAKKABI HEDİYESİ

Spora ve sporcuya verdiği önemi, sporun tüm branşlarına verdiği destekle ortaya koyan Başkan Işıklar, minik taekwondoculara spor ayakkabı hediye etti. Desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Işıklar, sporun dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmesinin yanı sıra birleştirici bir unsuru da olduğunun altını çizdi. Silivri Taekwondo Spor Kulübü’nün eğitmenleri Yalçın Soydaş ve Cem Soydaş eşliğinde çalışmalar yapan minikler, hediyeler için teşekkür ederek Başkan Işıklar’ı alkışlarla uğurladılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol