Silivri Facebook
banner88

MODERN REFÜJLERE OTOMATİK SULAMA...

SİLİVRİ’YE MODERN REFÜJ DÜZENLEMESİ

Silivri Belediyesi, ilçe girişinden eski devlet hastanesi önüne kadar devam eden bordürleri yenileyerek, hem trafik akışını rahatlatıyor hem de ilçe girişinden itibaren dekoratif bir görüntü oluşturuyor.

 

Silivri Belediyesi, ilçe merkezinin girişinden eski devlet hastanesi önüne kadar devam eden orta refüjde düzenleme çalışması gerçekleştirerek bordürlerin tamamını yeniledi. Granit bordür çalışmalarının tamamlandığı orta refüjde, yaya geçit alanları da yeniden düzenlendi. Her üç metrede bir mavi renkli led ışıklı taş konularak dekoratif bir görüntü oluşturulan orta refüjlerdeki yol aydınlatmaları da tretuvarlara alındı.

 

ESKİ DEVLET HASTANESİ ÖNÜNE KAVŞAK DÜZENLEMESİ

Yine Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, eski devlet hastanesi önünde trafik emniyeti açısından sıkıntı yaratan refüj boşluğu plastik ayraçlarla kapatıldı. Eski hastanenin 50 metre aşağısında U-dönüşü yapılacak şekilde kavşak düzenlemesi yapılarak, belediye yönüne çıkış olacak şekilde ek dönüş ilavesi konuldu.

 

OTOMATİK SULAMA TESİSATI DÖŞENDİ

Yapılan çalışmalar kapsamında orta refüje otomatik sulama tesisatı da döşendi. Yoğun çiçek ve çim çalışmasıyla yemyeşil olacak ilçe refüjü, çalışmalar tamamlandığında çağdaş bir görünüme kavuşacak.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol