Silivri Facebook
banner88

NAZIM HEYKELİ'NE ÇİRKİN SALDIRI...

NAZIM HEYKELİ’NE ÇİRKİN SALDIRI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından yaptırılan ve henüz açılışı bile gerçekleştirilmeyen Nazım Hikmet Ran heykeli, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri açıklarında bir gemide yargılanan Nazım Hikmet Ran’ın heykelini yaptırarak Silivri sahilinin en güzel noktalarından birine yerleştirmişti. Henüz açılışı bile gerçekleştirilmeyen heykelin, bir gemi güvertesi ve aynı zamanda sanık kürsüsünü temsil eden demirleri kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilerek çalındı. Heykele yapılan saldırıyı eleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Özgürlüğe, insanı insan yapan değerlere, faşizme karşı dik duran, idealleri ve hayalleriyle tüm dünyaya örnek olan Nazım’ın heykeli bile birilerini rahatsız etmeye yetiyor demekki. Bu hareket, her şeyden önce kişinin kendisine olan saygısını gösterir. Bu büyük saygısızlığı gerçekleştirenleri kınıyorum” dedi.

 

IŞIKLAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Nazım Hikmet’in heykeline yapılan saldırı ile ilgili suç duyurusunda bulunan Başkan Işıklar, saldırıyı haince bulduğunu söyleyerek; “Belediye hizmetlerine ilişkin yapılan bu saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol