Silivri Facebook
banner88

NERESİ OLDUĞUNU ANLAYABİLECEK MİSİNİZ?

SELİMPAŞA SAHİLİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2012 yatırım programı kapsamında tamamladığı Selimpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki düzenleme çalışmaları, Selimpaşa sahilinde büyük bir değişim yarattı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere prestij kazandırmaya devam ediyor. Selimpaşa sahilinde plaj ve çay bahçelerinin bulunduğu alanda yapılan düzenleme çalışmaların ardından, Atatürk Caddesi’nin yürüyüş yolu da düzenlenerek plaj yollarıyla birleştirildi.

 

YEŞİLİ BOL SAHİL ŞERİDİ

Kışın çamuru bitmeyen, karanlık bir bölge olduğu için mahalle sakinlerinin akşam saatlerinde geçmekten çekindiği bakımsız durumdaki Selimpaşa sahil şeridi, şimdilerde yeşili bol, parklar ve oturma alanlarıyla aydınlık ve modern bir görünüme kavuştu.

 

IŞIKLAR; “AYDINLIK VE ÇAĞDAŞ BİR SİLİVRİ İÇİN”

Yapılan düzenlemelerle Silivri’nin modern ve çağdaş bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Işıklar; “Bu şehri daha güzel, daha yaşanır yapmak, zenginlik ve refah içinde geçmişindeki azameti geleceğe modernize ederek taşımak arzusundayız. Bu yönetim anlayışımızı tüm mahallelerimize taşıyoruz. Mahallelerimizin en ücra köşelerine varıncaya kadar da bu çabamızı devam ettireceğiz. Düzenleme çalışmalarımızla Selimpaşa sahilini çekim merkezi haline getirdik. Selimpaşa hizmet sektörlerinin geliştiği bir yer haline gelecek” dedi.

 

ATATÜRK CADDESİ’NDE NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi (Kadir Has Üniversitesi sahile bakan kısmı) üzerinde 15.870 m² mineral yüzeyli beton parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Sahil şeridinde 2.650 metre uzunluğunda mineral yüzeyli bahçe bordürü ve 987 metre de yağmursuyu hattı döşeme çalışması yapıldı. 14700 adet çiçekli şev taşı ile yaşayan duvar yapılan sahil şeridine toplam 62 adet yeni aydınlatma direği dikilerek aydınlatma çalışması gerçekleştirildi. Cadde peyzaj ve çimlendirme çalışmalarıyla yemyeşil bir görünüme kavuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol