Silivri Facebook
banner88

OKULA BAŞLAYANLAR EĞİTİM SETİNİZ BELEDİYEDEN...

MİNİKLERİN EĞİTİM SETİ BELEDİYEDEN!

Okula ilk adımı atan her öğrencinin A’dan Z’ye sahip olmak istediği okul seti hayalini gerçeğe dönüştüren Başkan Işıklar, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm birinci sınıf öğrencilerine çanta, beslenme çantası ve 20 ayrı okul gerecinden oluşan eğitim seti hediye edecek.

 

Silivri’de bu yıl da birinci sınıfa başlayan tüm öğrenciler, okulun ilk gününde sıralarında sürpriz çantalarla karşılaşacak. Okula ilk adımı atan her öğrencinin A’dan Z’ye sahip olmak istediği okul seti hayalini gerçeğe dönüştüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çanta, beslenme çantası ve 20 ayrı okul gerecinden oluşan eğitim seti ile minik öğrencilerin yüzünü güldürecek. İki yıldır Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde ilçe genelinde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul seti hediye eden Işıklar, bu yıl da 39 okulda toplam 3500 öğrenciye Silivri Belediyesi okul setlerinden hediye edecek.

 

EĞİTİM SETLERİ 9 EYLÜL’DE OKULLARA DAĞITILACAK

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Amacımız; velilerimizi kırtasiye ve alışveriş düşüncesinden kurtarmak, telaşa kapılmalarını önlemek ve bütün ilgilerini öğrenci üstünde toplamalarına yardımcı olmak. Fakir, zengin ayrımı yapmadan bütün öğrencilere hediyelerimizi sunacağız. İki yıl önce başlattığımız bu projemizi gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi. Okul setlerinin dağıtımı 9 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

 

OKUL SETİNDE NELER VAR?

İlçe genelinde birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere dağıtılacak okul setinde; çanta ve beslenme çantası, 40 yapraklı çizgili defter, 40 yapraklı kareli defter, 40 yapraklı güzel yazı defteri, resim defteri, kalem kutusu, kırmızı kalem, 2 adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, 12’li pastel boya, küt uçlu makas, 8’li sulu boya, 3’lü defter kabı, 10’lu el işi kâğıdı, etiket, 4 renk oyun hamuru, sayma seti (abaküs, fasulye, çubuk), boyama kitabı ve iki adet 6’lı kuru boya kalemi olmak üzere 20 ayrı okul gereci bulunuyor.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol