Silivri Facebook
banner88

ORDU'NUN DERELERİ SİLİVRİ'DE AKIYOR...

IŞIKLAR ORDULU HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Başkan Işıklar, CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ile birlikte Silivri’de Oturan Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 11. Olağan kongresine katıldı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’de Oturan Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin dernek binasında gerçekleştirilen 11. Olağan kongresine katıldı. Kongreye; CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin ve Cengiz Ağpur, CHP Silivri İl Genel Meclis Üyesi Şerif Sezen, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut ve Melih Yıldız da katıldı.

 

YÖRE DERNEKLERİNİN ÖNEMİNİ BELİRTTİ

Gerçekleştirdiği konuşmasında dernekleşmenin önemini belirten Işıklar, yöre derneklerinin bağlılığını takdir ettiğini söyleyerek; “Sadece Ordulular olarak değil Silivri’de bulunan diğer yöre derneklerinin de gelenek ve göreneklerini yaşatmak adına gösterdikleri çaba ve bağlılığı takdir ediyorum. İlçemizde farklı kültürel mozaiklerle bir bütünlük oluşturduk. Bu kardeşliği, barışı ve dostluğu, gelenek ve göreneklerimizi geleceğe taşıma gayretini el birliğiyle göstereceğiz” dedi.

 

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Kongrede Silivri’de Oturan Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimine seçilen Şenol Doğdu, Mustafa Akgül, Osman Civelek, Yurdal Yalçın ve Engin İnbaşı’yı kutlayan Başkan Işıklar, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol