Silivri Facebook
banner88

ORTAKÖY'E YENİ PROJELER GELİYOR...

IŞIKLAR ORTAKÖY PAZARINI ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ortaköy’de kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnafla mahallede kurmayı planladığı kapalı Pazar yeri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mahallelerdeki Pazar ziyaretlerine Ortaköy Mahallesi ile devam etti. Esnafa hayırlı işler dileyerek sohbet eden Işıklar, yapılması planlanan Pazar yeri ile esnafın görüş ve önerilerini dinledi. CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Seval Fildiş Çolakoğlu, Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ve CHP Ortaköy Mahalle Temsilcisi İbrahim Çesmecioğlu ile birlikte mahallenin eksik ve taleplerini de tespit eden Işıklar’a Muhtar Fedai Güzdemir de eşlik etti.

 

KAPALI PAZAR YERİ PROJELERİ HAZIR

Esnafa pazar yeri projelerini göstererek fikir alan, pazarın yeri için önerileri dinleyen Başkan Işıklar’a pazar esnafı; “Bize kapalı Pazar yeri lazım, bizi buradan kurtar başkanım” diyerek, özellikle kışın yaşadıkları zorluklardan dert yandı. Başkan Işıklar, pazar esnafının daha iyi şartlarda iş yapabilmesi, mahalle sakinlerinin de hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabileceği kapalı pazar yeri projesini Ortaköy’de hayata geçireceğini belirtti.

 

DÜĞÜN SALONU İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Silivri Belediyesi Başkanı Özcan Işıklar, mahallenin önemli bir eksiği olan düğün ve toplantı salonunun mahalleye kazandırılması ile ilgili çalışmaları başlattı. Projenin çizilmesi yönünde talimat veren Başkan Işıklar, yapılan meydan düzenlemesinin hemen yanında bulunan alanda Silivri Belediyesi Ortaköy Düğün ve Toplantı Salonu’nu hayata geçirecek.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol