Silivri Facebook
banner88

ÖZCAN IŞIKLAR'IN YILBAŞI MESAJI...

IŞIKLAR’IN YENİ YIL MESAJI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak; “Mutluluk, sağlık, refah, adalet, özgürlük ve eşitlik özlemlerinizin tümünü gönülden paylaşıyor; hep birlikte aydınlık yarınlar temenni ediyorum” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli hemşerilerim, 2012 yılını, acısıyla tatlısıyla, üzüntüsüyle, sevinciyle geride bıraktık. 2012 yılı ilçemizde birçok noktada projelerimizin somut olarak ortaya çıktığı, insan odaklı hizmet anlayışımızın sistemli şekilde işlediği bir yıl oldu. Biz belediyecilik anlayışını çöp toplayan, yol süpüren bir anlayıştan çıkartarak; hayatı kolaylaştıran, güzelleştiren, geçmişi modernize ederek geleceğe taşıyan, refah ve rant yaratan ve en önemlisi o rantı halkımıza adil şekilde dağıtan bir anlayışa dönüştürdük.2013 yılında da çalışmalarımıza hız kazandırarak, tüm mahallelerimizi aynı şekilde, yaşanabilir, ticari hayatın geliştiği, gece gündüz nüfus farklarının arttığı, çağdaş bir görünüme kavuşturacağız. 2013 yılının, tüm dünyaya ve ülkemize, sevgi, hoşgörü ve barış getirmesini umuyor; savaşların, acıların ve felaketlerin hiç yaşanmamasını diliyorum. Mutluluk, sağlık, refah, adalet, özgürlük ve eşitlik özlemlerinizin tümünü gönülden paylaşıyor; hep birlikte aydınlık yarınlar temenni ediyorum.”

YILBAŞI PARTİSİNE DAVETLİSİNİZ

Başkan Işıklar, 31 Aralık Pazartesi akşamı saat 22.00’de Silivri Sahili kordon boyunda gerçekleşecek Yılbaşı Partisine tüm Silivrilileri davet etti. Müzik eşliğinde gerçekleşecek kutlamalarda, Noel Baba Silivrililere ikramlar dağıtacak. Sürpriz hediyelerin de dağıtılacağı renkli YılbaşıPartisinde, 2013’e girilen ilk dakikalarda havai fişek gösterisi gerçekleşecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol