Silivri Facebook
banner88

Pazartesi Pazarı Taşınıyor...

DERNEK ZİYARETLERİNDE IŞIKLAR’A YOĞUN İLGİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede faaliyette bulunan yöre derneklerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. 

Dernek ziyaretlerini sürdüren Başkan Işıklar, son olarak Fener Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ile Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimleriyle bir araya gelen Işıklar; “Sizleri dinleyemeye, varsa bir eksiğimiz sizlerden duymaya ve sıkıntılarımızı paylaşmaya geldik” dedi. Başkan Işıklar’ı ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten dernek yönetimleri, talep ve sıkıntılarını dile getirdi. Dernek ziyaretlerine; Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Başkan Koordinatörü Mehmet Has, CHP Silivri İl Genel Meclis Üyesi Bahattin Kıroğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Şenel Yıldırım, Melih Yıldız, Doruk Bulut, Süheyl Kırkıcı ve Fevzi Arslan da katıldı.

“PAZARTESİ PAZARINI TAŞIMAYI PLANLIYORUZ”
Gerçekleştirdiği dernek ziyaretlerinde, pazartesi günleri kurulan merkez pazarının daha yukarıya taşınması ile ilgili düşüncelerini paylaşan Işıklar; “Mevcut pazarın kurulduğu caddeyi boşaltıp, kapalı pazar yeri yapmayı planlıyoruz. Sağlıksız koşullarda, hava şartlarından etkilenen, mezbelelik bir görüntü oluşturan mevcut pazar alanının yerine; çağdaş, modern, hemşerilerimizin aldığı ürünü denetleyebileceği tartı sistemleri olan, ilçemizde yakışır bir kapalı pazar yeri oluşturmayı hedefliyoruz. Ekip arkadaşlarım bu konuda çalışmalara başladı” şeklinde konuştu.  Dernek yönetimlerinin belediye hizmetlerine ve projelere ilişkin öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Işıklar; “Her türlü konuda çekinmeden bize ulaşabilirsiniz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol