Silivri Facebook
banner88

SELİMPAŞA VE ORTAKÖY'DE YIKIM...

TEHLİKE YARATAN BİNALARIN YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Silivri Belediyesi, Selimpaşa ve Ortaköy Mahallelerinde can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden iki binanın yıkımını başarıyla gerçekleştirdi.

 

Silivri İlçesi,  Selimpaşa Mahallesi 32-33 pafta 2540 parsel üzerindeki metruk yapı, can ve mal güvenliği açısından yarattığı tehlike nedeniyle 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 39. Maddesine göre alınan Encümen Kararına istinaden Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kaçak Yapı Birimi koordinesinde, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tüm emniyet ve güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yıkım çalışması, herhangi bir can ve mal kaybına sebep olmadan başarıyla tamamlandı.

 

ORTAKÖY MAHALLESİ’NDEKİ TEHLİKE ORTADAN KALDIRILDI

Silivri Belediyesi ekipleri, Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 2914 parsel (Cumhuriyet Sokak No:56 ) üzerinde bulunan yapının da, boş ve metruk durumda olduğunu, betonun özelliğini kaybettiğini, kolonların taşıma kapasitesinin azaldığını tespit ederek yıkımını gerçekleştirdi. 28/03/2013 tarih ve 447 sayılı encümen kararına istinaden yapılan yıkım işlemiyle birlikte tehlike ortadan kaldırıldı.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol