Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ BELEDİYESİ WEB SİTESİ YENİLENDİ...

SİLİVRİ BELEDİYESİ WEB SİTESİ YENİLENDİ

Silivri Belediyesi web sitesi, yenilenen modern görünümü ve içeriğiyle yayına başladı.

 

Silivri Belediyesi resmi web sitesi olan www.silivri.bel.tr, yenilenen görünümüyle hizmet vermeye başladı. Kullanıcı dostu yeni ara yüzüyle daha kullanılabilir ve hızlı erişim imkânı sağlayan sitenin içeriğinde de yeni değişiklikler yapıldı. Geliştirilen site içi arama özelliği ile kullanıcılar, fotoğraf, video, haber ve site içi sayfalara kısa sürede ulaşabiliyor.  

 

İMAR DURUMU

Avrasya Bölgesi’nin en büyük bilişim fuarı olan CeBİT Bilişim Eurasia fuarında büyük ilgi gören, Silivri Belediyesi’nin harita üzerinden imar durumu sorgulama hizmeti de yeni site üzerinde daha hızlı ve kullanışlı haliyle hizmet veriyor. Hemşerilerimiz mahalle ve sokak seçimi yapılarak imar durumları hakkında detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşılabiliyor.

 

GAZETE SİLİVRİ

Düzenli olarak çıkarılan ve içerisinde belediyenin hizmet bültenlerinin yer aldığı Gazete Silivri, artık tek tıkla ekranınızda olacak. Gazete okur gibi sayfalarını çevirebileceğiniz Gazete Silivri’den belediye etkinlik ve çalışmalarını online olarak da takip edebileceksiniz.

 

DEĞİŞEN SOKAK İSİMLERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından değiştirilen Silivri geneli sokak ve cadde isimlerinin tümüne yeni web üzerinden ulaşılabileceği gibi, PDF ve EXCEL dosyası olarak da kaydedilebilme imkanı sunuluyor.

 

İLETİŞİM MERKEZİ

Silivrililerin bizzat gelerek talep, şikâyet, bilgi edinme ve teşekkürlerini iletebildiği İletişim Merkezi’ne, Silivri Belediyesi resmi web sitesi www.silivri.bel.tr sayfasında yer alan ‘İletişim Merkezi’ ikonlarını kullanarak da ulaşılabiliyor. Herhangi bir istek, talep veya şikâyeti doğrudan kayıt altına alan sistem, 24 saat başvuru alabildiği gibi, yapılan başvuruların durumlarını ve çözümlerini de takip edebilme imkânı sağlıyor.

 

360 DERECE SİLİVRİ

İlçemizde tüm tarihi eserlerimiz, 360 derece fotoğraflama çalışmasıyla Silivri Belediyesi internet sitesi üzerinden gezilebiliyor. Sanal tur hizmeti İngilizce ve Türkçe olarak iki ayrı dilde hizmet veriyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol