Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ YENİ BİR SAKLI BAHÇEYE KAVUŞUYOR..

TOPLU KONUTLARDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2013 Yatırım Programı kapsamında eski Millet Hastanesi’nin arkasında başlattığı park düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçeyi çağdaş ve modern bir hale getiren estetik ve kent kimliğine uygun projeleri kapsamında mahallelerde eş zamanlı olarak başlatılan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Toplu Konutlar Mevkii Müjdat Gürsu Caddesi üzerinde eski Millet Hastanesi’nin arkasındaki atıl durumdaki alanda da başlatılan modern park düzenlemesi bölgede değişim yaratmaya başladı. Sert zemin uygulamasının tamamlandığı çalışmalar kapsamında gerçekleşecek peyzaj düzenlemelerinin de ay sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

MÜJDAT GÜRSU CADDESİ PARK DÜZENLEMESİ’NDE NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi Müjdat Gürsu Caddesi Park Düzenlemesi kapsamında toplam 4 bin 600 metre kare alanda; bin 600 metrekare sert zemin düzenlemesi yapıldı, 3 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Elektrik ve sulama tesisatının da döşendiği alan, dikilecek aydınlatma direkleriyle aydınlık bir görünüme kavuşacak. Çocuk oyun alanı, satranç oyun alanı, çay bahçesi ve spor alanlarının yer alacağı proje kapsamında yapılacak bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla da alan atıl görünümünden kurtularak, bölge sakinleri için nefes alma noktası haline gelecek.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol