Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'DE OKULA BAŞLAMAK AYRICALIKTIR...

SİLİVRİ’DE OKULA BAŞLAMAK AYRICALIKTIR

Okula ilk adımı atan her öğrencinin A’dan Z’ye sahip olmak istediği okul seti hayalini gerçeğe dönüştüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, minikleri sınıflarında ziyaret ederek okul setlerini hediye etti.

 

Silivri’de bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi birinci sınıfa başlayan tüm öğrenciler, okulun ilk gününde sıralarında sürpriz çantalarla karşılaştı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından ilkokul birinci sınıf öğrencileri için hazırlanan çanta, beslenme çantası ve 20 ayrı okul gerecinden oluşan eğitim seti, minik öğrencilerin yüzünü güldürdü. Başkan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile birlikte ilköğretim okullarını ziyaret ederek, miniklerin heyecanına ortak oldu.

 

IŞIKLAR; “VELİLERİMİZİ TELAŞTAN KURTARDIK”

‘Silivri’de okula başlamak ayrıcalıktır’ diyen Işıklar şunları söyledi; “Amacımız; velilerimizi kırtasiye ve alışveriş düşüncesinden kurtarmak, telaşa kapılmalarını önlemek ve bütün ilgilerini öğrenci üstünde toplamalarına yardımcı olmak. Fakir, zengin ayrımı yapmadan toplam 3550 öğrencimize eğitim setimizi hediye ettik. Geçtiğimiz yıl ilk kez başlattığımız bu projemizi gelenekselleştireceğiz. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize 2012- 2013 yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum.”  

 

OKUL SETİNDE NELER VAR?

İlçe genelinde birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere dağıtılan okul setinde; çanta ve beslenme çantası, 40 yapraklı çizgili defter, 40 yapraklı kareli defter, 40 yapraklı güzel yazı defteri, resim defteri, kalem kutusu, kırmızı kalem, 2 adet kurşun kalem, silgi, kalemtraş, 12’li pastel boya, küt uçlu makas, 8’li sulu boya, 3’lü defter kabı, 10’lu el işi kâğıdı, etiket, 4 renk oyun hamuru, sayma seti (abaküs, fasulye, çubuk), boyama kitabı ve iki adet 6’lı kuru boya kalemi olmak üzere 20 ayrı okul gereci bulunuyor.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol