Silivri Facebook
banner88

SOSYALİZASYON PROJESİNİ ANLATTI...
IŞIKLAR SANCAKTEPE’DE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ANLATTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçe örgütüyle sosyal belediyecilik uygulamalarını paylaştı.  

 

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, her hafta konuk alarak düzenledikleri toplantıların bu hafta Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ağırladı. İnsan odaklı sosyal belediyecilik uygulamalarını Sancaktepelilerle paylaşan Işıklar, ilçede ilk kez hayata geçirilen ve birçok belediyeye örnek olan çalışmalarını anlattı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hakkı Sağlam, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe örgüt üyeleri ve muhtarların da katıldığı toplantıda, Başkan Işıklar çalışmalarını sunum eşliğinde paylaştı.

 

SOSYALİZASYON PROJESİ

Silivri’de önce insan anlayışıyla, insanı insan yapan değerleri öne çıkaran ve bireyi çevreleyen sosyal projeler gerçekleştirdiğini sunum eşliğinde aktaran Işıklar; “Silivri’de bireyin doğumundan ölümüne kadar hayatının her anında yanında olan bir sosyalizasyon projesi oluşturduk. Sağlık, eğitim, iş, aş, kültür, sanat gibi hayatın her alanında, yaşamın her evresinde hemşerilerimizin yanındayız. Kurduğumuz bu sistemi de düzenli işleyen bir mekanizma haline getirdik” dedi. Işıklar, tarım projesinden Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezine, Eğitim Seti projesinden Gıda Bankasına, temiz ve sağlıklı koşullarda ibadet yapılmasını sağlayan çalışmalarından Ruşeymli Ekmek, Kariyer İstihdam ve Mahalle Evi’ne kadar örnek teşkil eden hizmetlerini anlattı.

 

SAĞLAM TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hakkı Sağlam, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın hayata geçirdiği çalışmalardan gurur duyduklarını dile getirerek kendisini tebrik etti. Işıklar’ın, örnek bir belediyecilik sergilediğini ifade eden Sağlam, Başkan Işıklar’a davetlerini kırmadığı için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol