Silivri Facebook
banner88

ÜÇ OKULA ONİKİ BİLGİSAYAR...

IŞIKLAR ÜÇ OKULA ON İKİ BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

İlçedeki eğitim kurumlarının tamamına fiziki şartlarının düzeltilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak destekler veren Başkan Işıklar, okulların bilgisayar ihtiyaçlarını da karşılıyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçedeki okullara yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi, Selimpaşa İlköğretim Okulu ve İrfan Sırdaş İlköğretim Okulu’na ziyaretlerde bulunarak Okul İdarecileri ve Aile Birliği Yöneticileri ile bir araya gelen Işıklar, ziyaretlerinde okullara bilgisayarlar hediye etti.

 

ŞERİFE BALDÖKTÜ’DEN ATATÜRK PORTRESİ HEDİYESİ

Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Aksünger, okul bahçesinde yaptırdığı düzenlemeler, verdiği destekler ve okula verilen beş adet bilgisayar için teşekkür ederek öğrencilerin hazırladığı Atatürk portresini Başkan Işıklar’a hediye etti. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’ın da katıldığı ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Bilgi İşlem Müdürü Can Ayata ve Başkan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar da yer aldı. Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Mandacıoğlu ve okul öğretmenleri de eğitim kurumlarına verdiği hizmetler için Başkan Işıklar’a teşekkürlerini sundu.

 

SELİMPAŞA İLKOKULU’NA TELEVİZYON VE 2 BİLGİSAYAR

Okul ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Işıklar, Selimpaşa İlkokulu’na yaptığı ziyaretinde Okul Müdürü Erdal Güllü, Müdür Yardımcısı Aylin Solmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Mürvet Üsten Garzan ile sınıf öğretmenleri tarafından karşılandı. Tüm okulların araç gereç ihtiyaçlarını da yıl boyunca temin eden Işıklar, verdiği söz üzerine okula iki adet bilgisayar ve bir adet de televizyon hediye etti.

 

İRFAN SIRDAŞ’IN MİNİKLERİNE IŞIKLAR’DAN YEREL YÖNETİM DERSİ

Ziyaretlerine İrfan Sırdaş İlköğretim Okulu ile devam eden Başkan Işıklar, burada da Okul Müdürü Hakan Düzgün, Müdür Yardımcısı Nazım Öztürk ve okul öğretmenleriyle bir araya geldi. Okuldaki tüm bilgisayarların kapasite artırımı ve güncellemesini Silivri Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne yaptıran Başkan Işıklar, ayrıca beş adet yeni bilgisayarı da okul kütüphanesine hediye etti. Öğretmenler Odası’nda eğitimcilerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Işıklar, daha sonra dördüncü sınıfların Yerel Yönetimler isimli dersine girerek belediye başkanının görevleri ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Işıklar, “En büyük hayaliniz nedir?” şeklinde gelen soruyu; “Sizlerin mutlu olduğunuzu görmek, size güzel bir gelecek hazırlamak en büyük hayalim. Doğup büyüdüğünüz bu yerde iş bulabilmeniz ve ömrünüzün tamamını bu ilçede refah ve huzur içinde geçirmenizi istiyorum” diyerek yanıtladı.

 

 

 

 

es New Roman">

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol