Silivri Facebook
banner88

VATANDAŞLAR İÇİN BİLGİ İŞLEM ATAĞI...

BELEDİYEDEN BİLGİ İŞLEM ATAĞI

Silivri Belediyesi elektronik hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli erişim sağlayan e-devletten hizmet vermeye başladı, aynı zamanda belediyeye gelen vatandaşların ücretsiz internet bağlantısı alması için kurum içinde wi-fi hotspot yayını başlatıldı.

 

Silivri Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak belediyecilik hizmetlerine hızlı ve güvenilir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. www.turkiye.gov.tr/belediyeler adresi üzerinden e-devlet hizmeti vermeye başlayan Silivri Belediyesi, Beyan Bilgileri, Borç Bilgileri, Sicil Bilgileri ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama hizmetlerinin yanı sıra; Arsa Rayiç Değerleri, Bina Aşınma Oranları, Çevre Vergisi Oranları ve Nöbetçi Eczane Sorgulama hizmetleri de veriyor.

 

KURUM İÇİNDE SINIRSIZ İNTERNET ERİŞİMİ

Silivri Belediye binası içerisinde, ilçenin hizmet sektörlerinin yoğun olduğu bölgelerinde de uygulanacak olan wi-fi hotspot (ücretsiz wi-fi internet bağlantısı) yayını başlatıldı. Kurum içinde internet erişim ihtiyacı olan vatandaşların kullanımına sunulan sistemle kuruma gelen vatandaşlar, telefonlarına gelen doğrulama mesajıyla ücretsiz internet bağlantısından faydalanabiliyor.

 

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ VE DİJİTAL ARŞİVLEME

Silivri Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü çevreye duyarlı ve teknolojiyi yakından takip eden yönetim anlayışıyla elektronik belge yönetim sistemi ve dijital arşivleme çalışmalarına da başladı. Ağustos ayında bitmesi planlanan bu çalışmayla kâğıt kullanımı en aza indirilerek, belediyede verilen tüm hizmetlerin dijital ortamda yapılması sağlanacak. Mobil imza ve dijital imza gibi servisler de hizmete girecek.

 

 

Editör Notu: Bu hizmetin ve bilgi işlem hizmetlerinin projesinde üstün gayretleri ile başarılı olan Silivri Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Can Ayata’yı kutlarız. Silivriliyiz.com

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol