Silivri Facebook
banner88

VELİLER EĞİTİM SETİ İÇİN NELER SÖYLEDİ?

VELİLER EĞİTİM SETİ İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından ilkokul birinci sınıf öğrencilerine hediye edilen çanta, beslenme çantası ve 20 ayrı okul gerecinden oluşan eğitim setinin kendilerini büyük bir yükten kurtardığını söyleyen veliler, Başkan Işıklar’a teşekkür etti.

 

Okula ilk adımı atan her öğrencinin A’dan Z’ye sahip olmak istediği okul seti hayalini gerçeğe dönüştüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, defterden kaleme, oyun hamurundan el işi kâğıdına kadar, çanta ve beslenme çantasının da yer aldığı 20 ayrı okul gerecinden oluşan eğitim setini 3550 öğrenciye hediye etti. Veliler ve Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, ücretsiz eğitim seti projesini değerlendirdi.

 

Akgün Tezcan; “Silivri’nin yerli ailelerinden biriyiz. Ben de dahil, ailemizin tüm fertleri ilkokulu Silivri’de okudu. Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a, başlatmış olduğu ilkokul 1. sınıfların çanta ve eğitim setlerini hediye etme projesi için teşekkür ediyorum. Bu bir ilk ve önemli bir çalışma. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. 2012-2013 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyorum.”

Aysel Bayda; “Bu kampanyayı geçen sene duymuştum, çok hoşuma gitmişti. Bu senede aynı şekilde tekrar edilmesine çok sevindim. Bu projeyi duyduğum için şahsen çanta almamıştım, geçen sene de çantaları görmüştüm ve çok beğenmiştim. Bu senede aynı güzellikte ve kalitede olan çantalardan biz de yararlandık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Yeşim Uzun; “Başkanımıza bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuğum 66 aydan küçük olduğu için biraz zorlanıyoruz ama bu hediye gerçekten çocuklarımızı sevindirdi. Belediye başkanımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Semiha Şekerci; “Bu hizmetin bayağı bir faydası oldu, eksiklerimizi bu şekilde tamamlamış olduk. Ben bir kısmını almıştım ama kırtasiye setinin eksiksiz verilmesi çok iyi oldu.”

Neslihan Gündoğdu; “Öğrencilerin hepsinde aynı çanta, aynı kalem kutusu, aynı beslenme çantası olması çok güzel. Aralarında bir rekabet olmuyor bu çok hoşumuza gitti. Diğer belediyelerde böyle bir hizmetin olmadığını biliyoruz, bu da bizim belediyemiz ve belediye başkanımızın ayrıcalığı olsun.”

Banu Ateş; “Çocukların hepsinin aynı çanta ve beslenmeyle okula gelmesi bence çok iyi oldu. Belediye başkanımızın çocuklarımızın okul hayatına başlamadan önce böyle bir destek yapması hepsini çok mutlu etti.”  

Ferhat Ünal; “Bu imkânlardan ilk defa faydalanıyorum. Okul ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağımızı kara kara düşünürken, belediyenin ücretsiz eğitim seti vereceğini ilanlarda gördüm, çok memnun oldum. Maddi açıdan aileleri destekleyici oluyor, çok hoşuma gitti inşallah devamı gelir. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

Cahide Üstüner; “Mükemmel bir hediye oldu teşekkür ederiz başkanımıza. Başka belediyelerde bunun olduğunu hiç duymadım bu yüzden Silivrili olmak bir ayrıcalıktır diyebilirim.”

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar; “Bu Silivri Belediyesi’nin bir rutin işi haline geldi. Başkanımız sağ olsun her eğitim öğretim yılının başında sayı sınırı tanımadan, öğrencilerimizin devletle tanıştığı o ilk anda devletin müşfikliğini, kucaklayıcılığını, bu gençlerimize anlatan bir jest yapıyor. Ben bundan çok mutluluk duyuyorum. Onlara böyle bir güler yüzle, daha ilk geldikleri gün kullanacakları okul malzemelerini teslim ettiğiniz zaman onların hafızasında gerçekten yitirilmez bir iz bırakıyor. Bu anlamda başkanıma, ekibine değerli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol