Silivri Facebook
banner88

ALLAH BÜYÜK AZİZİM... (İBRAHİM YUCAL)

ALLAH BÜYÜK AZİZİM

Bu hafta Kurban Bayramı münasebeti ile oldukça yoğun bir hafta oldu. Bu yoğun hafta adeta gövde gösterileri ile dolu bir haftaydı. Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları adeta birbirileri ile yarışır gibiydiler. 1. Gün saat 14.00’da Öğretmen Evinde gerçekleşen Silivri Protokolünün bir araya gelerek gerçekleştirdikleri Bayramlaşma Merasimi oldukça yoğundu. İlk önce Demokrat Parti Silivri İlçe Yönetimi geldi, ardından Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı bir geldi yer yerinden oynatırcasına giriş yaptı. Ardından CHP Silivri İlçe Teşkilatı, MHP Silivri İlçe Teşkilatı, Muhtarlar falan derken bütün Protokol hemen hemen oradaydı. Güzel geçti denilebilirdi ama bazı Başkan Aday Adayları ve Meclis Üyesi Aday Adayları daha seçimler gerçekleşmeden seçilmiş hatta görevlerine başlamış gibiydiler. Bu tablo hem CHP hem de AK Parti Aday Adaylarının tavırlarından oluşmaktaydı. Benim görevim sizlerin bulunduğu ortamlarda bulunmak! Ben senin orada olduğunu görmek, merhabalaşmak, iki çift laf etmek görevim. Ama sen bana tahammül edemiyor ve benden rahatsız oluyorsan oda senin kendi problemindir.

·         Ben seni haber yapınca iyiyim.

·         Senin peşinden koşunca iyiyim.

·         Seni pohpohlayınca iyiyim.

Ama senden Reklam anlamında bir şey isteyince ben kötüyüm değil mi?

“Öyle cennete gitmek o kadar kolay değil arkadaş!” derler adama….

Gelelim 2. Güne partiler kendi aralarında bayramlaşmaları Kurban Bayramının 2. Gününde gerçekleştirdi. İlk önce Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatına uğradım. Sağ olsun Metin Karakaş kapıda karşılarcasına içten ve samimi bir şekilde karşıladı bizleri. Hüseyin Turan başta, içeride yaklaşık 50 kişi vardı. Ey Müslümanlar, Ey Cemaat!!! Bizde Elhamdülillah Müslümaız. İçeride elini uzatıp bayramlaşmayı bile tenezzül etmeyen zat-ı muhteremler de vardı. İsimleri kalsın söylemek bile istemiyorum.  Bu davranış üzerine birkaç fotoğraf alarak Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatından ayrıldım. Kalmak isterdim. Milletvekilimiz Sayın Ünal Kaçır Bey de Teşkilattaydı , kendisi ile bayramlaşıp Teşkilattan ayrıldım. Hemen oradan çıkınca CHP Silivri İlçe Örgütünün Bayramlaşmasına gittim. Daha içeriye girmeden insanlar merdivenlerde bayramlaşmaya başladılar benimle. İçeriye girdiğimde kapıda Gençlik Kollarından arkadaşlar şekerler, çikolatalar ile karşılayıp, salona girdiğimizde ise İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkanı Aday Adayları Selami Değirmenci, Abdullah Yıldırım, Hüseyin Şahin bayramımı kutladılar ve ardından herkesin samimiyeti gözlerinden okunurcasına bayramlaştılar. 1. Gün protokolün bayramlaştığı gün bazı Aday Adaylarından bahsettim ya o bazılar da oradaydı. Ama o günkü hallerinden eser yoktu. Sıcaklık, samimiyet ve karşılama On üzerinden On’du açıkçası.

Buradan Büyüklerime sesleniyorum….

Beni sevmiyor olabilirsiniz, beni pasifte görebilirsiniz, benimle belki işiniz de olmayabilir. Bunlara lafım yok ama benim mesleğime saygı duymak zorundasınız! Ben sizin partinize gelip de, sağa sola naralar atmam. Sizi hor görmem. Size yanlış bir harekette asla bulunmam. Çünkü sizlere ilk önce insan olarak saygım var. Daha sonra bulunduğunuz mevkie ve kademeye saygım bulunmakta. Bana vereceğiniz ilan veya reklam beni sevindirir ve gururlandırır. Allaha çok şükür bu konuda bizi seven ağabeylerimiz ve ablalarımız da var çok şükür. Elimi sıksanız ne olur veya selam verseniz ne olur. Benimle bayramlaşmamanız sizin sorununuz. Ben buradan benimle bayramlaşmayan herkesin de bayramını kutluyorum. Hem de canı gönülden. Seçime bu kadar az kalmışken ancak kendiniz zarar görürsünüz. Ben işimi yaparım sizleri yine takip eder, vatandaşa en yalın halinde haberimi yaparım. Allah hepinizden razı olsun.  

Buradan son olarak sevdiğim ve saydığım bir ağabeyimin bir sözünü sizlere aktarmak istiyorum.

SİLİVRİ GERÇEKTEN KABUK ATTI. AMA ŞİMDİ DE BUKALEMUNLAŞMAYA BAŞLADI…

İbrahim Yucal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol