Silivri Facebook
banner88

BU KADINLARLA İLİŞKİYE GİRENLER... (Ö. BÜYÜKOĞLU)

BU KADINLARLA İLİŞKİYE GİREN; HESABINI BİLEN ERKEKLER , MÜRACAAT EDERLERSE DEVLET TARAFINDAN ÖMÜR BOYU TEDAVİ EDİLECEK.

Türkiye de hovardalık-çapkınlık para karşılığı oluyor. Paran yoksa ,ağzınla kuş yakalasan sana kimse yaklaşmıyor. Paran var, cebin dolu ise çevren bir anda hurilerle ,dalkavuklarla doluyor.. Fotoğrafta görülen bayanları, Silivri’nin çapkın erkekleri muhakkak tanıyacakdır.

Son 10 yıl içinde ,Türkiye’ye sayısız kez girip çıkmışlardır. İş sahaları: Silivri (Merkez-Çanta-Gümüşyaka)Büyükçekmece(Kumburgaz-Celaliye) ve Aksaray. da ki bu işi meslek edinmiş oteller. Bu bayanlar Rus- Moldovya kökenli olup,Türkçeyi çok güzel konuşurlar.Her meslekte olduğu gibi,FUHUŞ OLAYINDA büyük rekabet vardır.Kadınlar aldıkları üçrette büyük indirim yaparlar.Sürüm dolayısıyla çeplerine daha çok para girer. Piyasa fiatı: otel artı yemek toplam 200 TL dır.1 saatin karşılığı. İçki içilirse,fiata eklenir.

Yaz sezonu nedeniyle ,artık otel odaları rağbet görmüyor.Plajlarda ki aile kabinleri fiatın ucuzlamasına gerekçe oluyor. Eğer,müşterinin özel otosu varsa, en iyi yer İstanbul çevresinde ki orman alanları.Tabiatla baş başa ,kuş sesleri dinlemek üçrete tabi değil. Fotoğraflarda ki bayanlar,müşterilerine büyük indirim yapan hayat kadınları.Seansı 100 TL.Ucuz olunca erkek müşteriler resmen sıraya diziliyor.

Günde 20 seans gerçekleştiren kadın mevçut.Ancak aldığı paranın yarısı,pasaportuna el koyan ,bunlara iş yaratan ,koruyan erkeklere gidiyor.Bir nevi VERGİ.veya HARAÇ Başlıkda :HESABINI BİLEN ERKEKLER demişdik.Böyle ucuz hovardalığı kaçırırlar mı?Balıklama atlıyorlar.Hatta günde 2 seans anlaşan erkeklerimizle iftihar ediyoruz. 1 ilişki parasıyla,2 ilişki.

Fena bir şey değil değil mi? Kazın ayağı öyle değil işte. Bu genç ve güzel bayanlar ne yazık kı HİV virusu,belsoğukluğu veya frengi mikrobu taşıyor.İlişki kurdukları erkeklere rahatca mikrop aşılıyor.Eğer o erkek evli ise,mikrop karısın kadar intikal ediyor. Bu hayat kadınları otellerde işbaşı yaparken Ahlak polisi veya jandarma yakalıyor.İlk işi İstanbul Çankurtaran semtinde ki ZÜHREVİ HASTALIKLAR HASTAHANESİNE götürülüp kan aldırıyor.İşte bu kan analizinde hasta çıkan kadınlardan ancak cüzi bir parçası bunlar. Sonra geldikleri ülkeye postalanıyor.Bir süre geçiyor,yine geliyor bunlar.

Yine iş başı yaparak,bizim Türk erkeklerinin başını belaya sokuyorlar. İlişki sonrası erkek hiçbir şeyin farkında değil.Aradan 5 hafta geçince aklı başına geliyor.Bu sefer utanç nedeniyle doktora gitmiyor.İş daha büyüyor.Öyle bir hal alıyor ki çevre durumu öğreniyor.Erkek tedaviye dahi başlamadan dışlanıyor.

Rahmetli doktor Cemal Kozanoğlu ile samimi bir dostluğumuz vardı. Bugünler de yıkım kararı alınan, cami yapılacak olan eski devlet hastanesinin binası Kozanoğlu’nun çalışmaları neticesi yapılmışdı. İşte o yıllar Bulgaristan’dan gelen cingeneler Silivri’yi mesken tutmuş. Fuhuş yapıyorlar. Vatandaş memnun kadın memnun.

Ya sonu ne olmuş? Silivri’de FRENGİ PATLAMASI. Silivri hastanesi alarma geçmiş.O tarihlerde 6-7doktor çalışıyor.Hastahaneye ne sebeble olursa olsun gelen kadın-erkek ve hatta çoçukdan kan alınmaya başlanmış.İlk netice de 68 Frengili kişi tespit edilmiş ve gizli olarak tedavileri başlamış.Tedaviye sadece erkekler değil tüm aile ferdi zorlanmış.Gelmiyen veya ihmal eden yasa gereği POLİS kuvveti ile getirilmiş.

Kozanoğlu anlatmışdı.”- bir kayıt defterimiz vardı.Köyler dahil tüm Silivri de ki Frengili hastalar kayıtlı idi.Tedavi kontrolu bu deftere göre yapılıyordu.Akşam mesai bittiğinde o defteri kasaya kilit altına alıyorduk.Kimse,kimin ne olduğunu bilmesin diye. Hala ailelerden bugüne kadar tedavi devam ettirenler varmış.Tabii ki isim açıklamadı. Silivri’nin çapkın erkekleri…Bu fotoğrafları iyi inceleyin.Olur ya,ucuz kıyağına bir işe girişmiş olabilirsiniz.Kendiniz de bir farklılık hissetmeseniz dahi gidin doktora ve muayene olun. Devlet tedavi üçreti almıyor.. Haberiniz olsun.Tıp çok ilerledi ancak tedavi uzun sürüyor.Benden söylemesi. Özcan BÜYÜKOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol